Είδες τι είναι να έχεις πρωθυπουργό τον Μωυσή, αυτοπροσώπως;

Ζήσαμε άλλη μια κακοστημένη επικοινωνιακή παράσταση της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Με τον αρμόδιο υπουργό να ανακοινώνει ότι κόβονται τα δωρεάν φάρμακα στους χαμηλοσυνταξιούχους από την 1η Ιανουαρίου 2021, με την κυβερνητική πλειοψηφία να απορρίπτει τη νομοθετική πρωτοβουλία ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να συνεχιστεί η δωρεάν χορήγηση, να ξεσηκώνεται θύελλα αντιδράσεων και τελικά…

Δείτε ακόμη: Χαμηλοσυνταξιούχοι: Κόβονται από την 1η Ιανουαρίου τα δωρεάν φάρμακα

Αφήνουν ακάλυπτους από φάρμακα τους συνταξιούχους, εν μέσω πανδημίας!- Απέρριψαν τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ

Τελικά, να έρχεται το… “χέρι του Θεού” και να δίνει λύση στο πρόβλημα! Δηλαδή, ο… “αμέτοχος” στην περικοπή των δωρεάν φαρμάκων πρωθυπουργός, εκείνος που… δε γνώριζε ότι ο υπουργός του είπε “τέλος στα δωρεάν φάρμακα”, εκείνος που… δε γνώριζε ότι η κοινοβουλευτική του ομάδα απέρριψε την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ, εκείνος που… διάβαζε – φαίνεται – στο twitter για το πρόβλημα, να παρεμβαίνει και να λέει “προσωπική μου επιλογή είναι να έχουν οι συνταξιούχοι δωρεάν φάρμακα και το 2021”!

Δείτε: Κάνει πίσω ο Μητσοτάκης μετά την κατακραυγή: Παρατείνεται η δωρεάν χορήγηση φαρμάκων σε χαμηλοσυνταξιούχους

Το θέατρο του παραλόγου ή της υποτίμησης της νοημοσύνης ενός ολόκληρου λαού, έχει και συνέχεια, αφού βγαίνουν τώρα τα μπουκωμένα μέσα, αυτά που δε μίλησαν καν για το πρόβλημα της περικοπής μην τυχόν και εκτεθεί ο πολυχρονεμένος, να εκθειάζουν τη… “θεϊκή παρέμβαση”!

Είδες τι είναι να έχεις πρωθυπουργό τον Μωυσή, αυτοπροσώπως;

Candiot

ΥΓ: Πολύ μας υποτίμησαν ως κοινωνία οι “άριστοι” και δε θα τους βγει σε καλό… Και όλο αυτό δε στήθηκε για πρώτη ούτε για τελευταία φορά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί