Κομμένη η πλάκα γιατί αγχώνονται, εντάξει;

Του Μιχάλη Τζανάκη

Λοιπόν έχει παραγίνει η «πλάκα» με κάποιους υπουργούς της κυβέρνησης και άλλα στελέχη! Κοροϊδεύουν για το «καμμένο πούσι» των Μυκηνών την τρομερή κυρία Μενδώνη και τη χλευάζουν γιατί έκανε κανονικό γιαπί την Ακρόπολη και στον Παρθενώνα απέξω έχουν πέσει εκατοντάδες κυβικά οπλισμένου σκυροδέματος, λοιδορούν την σούπερ Κεραμέως για τα παγουρίνο, τις μάσκες-πετσέτες και το σύστημα webex ή weblex όπως είναι γνωστό πλέον στην εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά δηκτικά σχόλια δέχτηκε η υπουργός παιδείας για τις εκπληκτικές εκλογές που διοργάνωσε με συμμετοχή του … 1% της εκπαιδευτικής κοινότητας. Περιπαίζουν τον δήμαρχο Αθηναίων για τη μετατροπή της Πανεπιστημίου σε λούνα παρκ με κόστος 2,5 εκατομμυρίων ευρώ και την κάμπια που έφαγε το γκαζόν στην Ομόνοια, ασχολούνται με το σε απευθείας σύνδεση κούρεμα του … Πέτσα και τα προγράμματα «σκοιλ ελικικου»! δεν αφήσατε να πέσει κάτω ούτε η σούπερ-αυτοκινητάρα των 100.000 ευρώ δωρεά στον περιφερειάρχη Αττικής που δεν είναι δα και τυχαίος μικροαστός- σχολιάζετε με κακεντρέχεια το υπέρ-εργοτάξιο του Ελληνικού του συμπαθούς Αδώνιδος, εξαιτίας μιας μικρής καθυστέρησης των εργασιών του!

Ε, νισάφι πια για όλους τους κακόβουλους! Δεν καταλαβαίνετε ότι έτσι αγχώνετε τα κυβερνητικά στελέχη και δεν μπορούν να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους κάτω από πίεση; Δηλαδή μην υπάρξει μια μικρή «αστοχία» αμέσως να πέσουν να τους φάνε! Δηλαδή τι θέλατε; Διαχειριζόμαστε μια κρίση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Εντάξει το ηλιοβασίλεμα στην Καλντέρα θα μπορούσε να λείπει και οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού για το θρίαμβο της χώρας, ίσως και η αποθέωση κάποιων «επιτροπών» ειδημόνων ίσως ήταν πρόωρες, αλλά σε γενικές γραμμές σκεφτείτε να μην είχαμε τοιαύτη κυβέρνηση τι είχαμε να τραβήξουμε; έτσι να το σκέφτεστε! Ορθολογικά και με νοικοκυροσύνη!

Καλό είναι να τους αφήσουμε να ξεδιπλώσουν περαιτέρω το «ταλέντο» τους  η κα Μενδώνη, η κα Κεραμέως , ο κος Μπακογιάννης, ο κος Πέτσας, ο κος Πατούλη και πολλοί άλλοι. Aναμφίβολα έχουν να προσφέρουν πολλά στη χώρα και είναι «άκομψο» να σχολιάζουμε και να ασκούμε κριτική για κάποιες «αστοχίες»- κάποιου κόστους είναι η αλήθεια-υλικού και ηθικού, αλλά δε βαριέσαι οι δημοσκοπήσεις να ‘ναι καλά!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί