Ξεκίνησε και ολοκληρώνεται η ψήφιση του νομοσχεδίου που κατεδαφίζει «στα μουλωχτά» την προστασία της Α’ κατοικίας (Live)

Την κυβερνητική αναλγησία για χάρη των τραπεζών «φώτισε» η τριήμερη συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης μομφής που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα για τον νέο Πτωχευτικό Κώδικα, το νόμο που, όπως είπε, κατεδαφίζει «στα μουλωχτά» την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Δείτε: Αλ. Τσίπρας σε Κ. Μητσοτάκη: Νταλγκάς σας εν μέσω πανδημίας πώς θα πτωχεύουν οι Έλληνες και θα παίρνουν οι τράπεζες την πρώτη κατοικία (Βίντεο)

Την επομένη της απόρριψης, από την πλειοψηφία της Βουλής της πρότασης δυσπιστίας στον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, ξεκίνησε το πρωί και ολοκληρώνεται η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου που κατεδαφίζει «στα μουλωχτά» την προστασία της πρώτης κατοικίας

Η συζήτηση σήμερα στην Ολομέλεια ολοκληρώνεται με τις τοποθετήσεις των βουλευτών που είχαν εγγραφεί να μιλήσουν στο νομοσχέδιο, πριν αυτή διακοπεί το απόγευμα της Πέμπτης όταν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας στον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί