Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος καλεί τους πιστούς να μην φορούν μάσκες! – Δείτε το βίντεο

Κατά της μάσκας φέρεται να είναι ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάλεσε τους πιστούς να παραβούν τα μέτρα για την μη εξάπλωση του κοροναϊού και να πηγαίνουν στην εκκλησία χωρίς μάσκες!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κατά το κήρυγμά του στη σημερινή θεία λειτουργία για τον εορτασμό του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο, χαρακτήρισε επικίνδυνες τις μάσκες και κάλεσε τους πιστούς να μην τις φορούν.

Ερωτηθείς, στη συνέχεια, από το creta24.gr , αν προέβη στη συγκεκριμένη τοποθέτηση και γιατί, απάντησε: «Είμαστε ελεύθεροι στην εκκλησία δεν είμαστε σκλαβωμένοι. Τουλάχιστον μέσα στο ναό να μη φορούμε. Έξω από το ναό, εντάξει».

:Δείτε τη δήλωση

Ωστόσο, σύμφωνα με το romfea.gr, ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αρχιμ. Μεθόδιος Βερνιδάκης έκανε λόγο για αήθη επίθεση και ανηθικότητες διαψεύδοντας το γεγονός.

Όπως υποστήριξε χαρακτηριστικά: «Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης απαντώντας σε ερώτηση για τις μάσκες και όσους αντιδρούν με τη χρήση τους, επισήμανε ότι όποιος θέλει μπορεί να την αφαιρέσει. Δεν προέτρεψε τους πιστούς να αφαιρέσουν τις μάσκες, όλα αυτά δεν ισχύουν. Ούτε έκανε λόγο για φυλακισμένη πίστη, αυτή η δήλωση είναι ανύπαρκτη. Εξάλλου αυτά έγιναν μετά τη θεία λειτουργία όπου το 98% των πιστών φορούσε μάσκα».

Όπως τόνισε ακόμη ο Πρωτοσύγκελλος η Εκκλησία της Κρήτης παραμένει σταθερή στη θέση που έχει μέχρι σήμερα για τις μάσκες και την τήρηση των μέτρων προστασίας.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος καλεί τους πιστούς να μην φορούν μάσκες! – Δείτε το βίντεο”

  1. Anti-logos

    Ο χρυσαδιάβαστος… ακούει?? Μπαααααα επιλεκτική ακοή έχει η Συμμορία….
    Μέγα “προσόν”(!), η έλλειψη τσίπας…..
    Όσο για τους παπάδες, τι να πω….. το “Ντροπή σας” τους πέφτει λίγο, το περισσότερο θα με κατεβάσει στο επίπεδο τους…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί