Κράτος – μαφία

Η εισαγγελέας Διαφθοράς Ε. Τουλουπάκη στοχοποιήθηκε από τα μέλη της Προανακριτικής, η οποία συγκροτήθηκε με αποκλειστικό σκοπό να παρεμποδίσει τη διερεύνηση του σκανδάλου Novartis.

Με μια εντελώς έωλη διαδικασία βρέθηκε να κατηγορείται για κατάχρηση εξουσίας σε βαθμό κακουργήματος προκειμένου να της αφαιρεθεί η δικογραφία.

Είναι πρωτοφανές να διώκεται δικαστικός την ώρα που διεξάγει έρευνα για πολιτικό σκάνδαλο. Προχθές άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι της Τουλουπάκη, παρότι υποτίθεται πως το φύλαγε η αστυνομία.

Ολα αυτά τα γεγονότα δεν αποτελούν μόνο σήμα εκφοβισμού για την ίδια την εισαγγελέα Διαφθοράς.  Έχουν στόχο τον εκφοβισμό όλων των δικαστών που λειτουργούν με βάση τη συνείδησή τους. Προσέξτε, τους λένε, να μην ανακατεύεστε με τα πίτουρα. Αν μπλέξετε σε υποθέσεις που θίγουν το πολιτικό κατεστημένο της χώρας, η σταδιοδρομία σας θα τελειώσει απότομα.

Δεν θα είσαστε ασφαλείς ούτε στα σπίτια σας. Ποιος εισαγγελέας από εδώ και εμπρός θα ακουμπήσει πολιτικό σκάνδαλο ύστερα από όλα αυτά που συμβαίνουν στην Τουλουπάκη; Ποιος θα πάει κόντρα στην εξουσία και στους μηχανισμούς της διαπλοκής;

Οσο πιο σοβαρά είναι τα ερωτήματα, τόσο πιο απροκάλυπτη είναι η προσπάθεια της λίστας Πέτσα να μας πείσει ότι δεν έχει συμβεί τίποτα. «Ισχυρισμοί της ίδιας», «μούφα», «διέρρηξαν και άλλους» έγραψαν. Και ο απίθανος Χρυσοχοΐδης, αντί να εξηγήσει πού ήταν οι αστυνομικοί του, κουνάει και το δάχτυλο στους συνωμοσιολόγους.

Τόση βρόμα και τόση μαφία μόνο στο ποδόσφαιρο είχαμε δει μέχρι σήμερα. Με όσα έχουν γίνει για να σταματήσει η διερεύνηση της Novartis, η βρόμα αυτή έχει περάσει επισήμως και στην πολιτική.

Κράτος δικαίου είπατε; Χα χα χα.

Από το κύριο άρθρο της “Αυγής”

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί