Πρόστιμο 3.000 ευρώ και 15ημερο κλείσιμο σε μαγαζί στην Κρήτη για συνωστισμό

Εκτεταμένοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν τη νύχτα του Σαββάτου στην παλιά πόλη στο Ρέθυμνο και επιβολή προστίμων σε δύο ακόμα επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με το goodnet.gr, πρόστιμο τριών χιλιάδων ευρώ και κλείσιμο για 15 μέρες επιβλήθηκε σε κατάστημα της παραλιακής στο Ρέθυμνο κατά τη διάρκεια των ελέγχων που έγιναν τη νύχτα του Σαββάτου από κλιμάκιο του Τμήματος Εμπορίου της Περιφέρειας με τη συνδρομή αστυνομικών του ΑΤ Ρεθύμνου.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων που ήταν εκτεταμένοι σε πολλές επιχειρήσεις της παλιάς πόλης κυρίως, διαπιστώθηκε πως στον διάδρομο μπροστά από το συγκεκριμένο κατάστημα ήταν συγκεντρωμένοι πολλοί νέοι που διασκέδαζαν έχοντας πάρει το ποτό τους. Έτσι, το κλιμάκιο κατέγραψε παράβαση και επέβαλε πρόστιμο και κλείσιμο του καταστήματος.

Παράλληλα, οι ελεγκτές επέβαλαν πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων ευρώ σε άλλο κατάστημα όπου υπήρχε ορχήστρα αλλά δεν τηρούνταν οι αποστάσεις που προβλέπονται για τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοιό.

Τέλος, επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ για μη χρήση μάσκας σε σουβλατζίδικο.

Να υπενθυμίσουμε ότι έλεγχος πραγματοποιήθηκε και σε χοροεσπερίδα αθλητικού σωματείο στα Χανιά κατά τον οποίο οι αρχές προχώρησαν σε αυτόφορη διαδικασία σε βάρος του υπεύθυνου, με αφορμή το γεγονός ότι στο χώρο που βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση υπήρχαν άτομα που χόρευαν.

Δείτε: Αυτόφωρο για συχρωτισμό σε υπεύθυνο Αθλητικού Σωματείου στην Κρήτη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί