«Γνωρίζουμε ποιος είναι ο αρχηγός των Τούρκων χάκερ», λένε οι Anonymous Greece

Στοιχεία για τους Τούρκους χάκερ που το βράδυ της Πέμπτης έριξαν δεκάδες ιστοσελίδες της ελληνικής κυβέρνησης αλλά και σωμάτων ασφαλείας ισχυρίζονται πως έχουν στην κατοχή τους οι Anonymous Greece.

Δείτε: «Έπεσαν» μαζικά κυβερνητικές ιστοσελίδες«Έπεσαν» μαζικά κυβερνητικές ιστοσελίδες

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, τις συγκεκριμένες κυβερνοεπιθέσεις πραγματοποίησε η ομάδα Aslan Neferler Tim. Ισχυρίζονται επίσης πως έχουν στη διάθεσή τους τα στοιχεία δύο ατόμων της ομάδας, ανάμεσά τους ο αρχηγός της.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των Anonymous Greece αναφέρουν:

«Χθες το απόγευμα ξαναχτύπησαν οι Τούρκοι χάκερς αλλά αυτή την φορά με το άλλο όνομα τους ( Aslan Neferler Tim ). Στην πρώτη επίθεση χτύπησαν οι Anka Neferler Tim. Όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και χτυπάνε όλοι μαζί ελληνικούς στόχους.

Αφού τους χτυπήσουν τα δημοσιεύουν στο facebook, twitter και σε τουρκικά forums. Εμείς αυτή την φορά έχουμε τα στοιχεία 2 ατόμων ο ένας είναι ο admins της σελίδας και ο δεύτερος είναι ο “αρχηγός” όπου μαζεύει άτομα για να χτυπήσει στόχους ( DDoS Captain ). Σήμερα μετά τις 19.00 το απόγευμα θα ανεβάσουμε δημόσια τα στοιχεία αυτών των δύο. Στοιχεία όπως: Ψευδώνυμα, τα κανονικά τους ονόματα, ηλικίες, πόλη, τηλέφωνα και profile».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί