Απροκάλυπτος ΣΚΑΪ, δεξί μπατζάκι του Κυριάκου (απλά δείτε βίντεο)

Το κανάλι του Φαλήρου ξεπέρασε (;) χθες τον εαυτό του, καθώς στο «χαριτωμένο» «δελτίο της Ελένης» σε lifestyle εκπομπή, πληροφορηθήκαμε πρώτα πρώτα τι έκανε ο Κυρ. Μητσοτάκης, πόσο πολύ τον αγαπούν, πόσο επικοινωνιακός ήταν στον αγιασμό των σχολείων και αμέσως μετά… πού ήταν η Μαρέβα!

Κι εκτός από το πόσο καλός είναι ο Κυριάκος, η παρουσιάστρια με το χαζοχαρούμενο ύφος “πονηρά” ανέκραξε “όλα να πηγαίνουν δεξιά”!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε

«Υπόδειγμα… αντικειμενικής δημοσιογραφίας και αισθητικής από το “λαϊκίστικο”, σύμφωνα με το Reuters, ΣΚΑΙ. Είναι αυτό “μένουμε Ευρώπη” ή Βόρεια Κορέα; Δείτε το!», το σχόλιο του Δημ. Παπαδημούλη και πράγματι… αρκεί να δείτε το βίντεο:

Dim. Papadimoulis@papadimoulis

Υπόδειγμα… αντικειμενικής δημοσιογραφίας και αισθητικής από το «λαϊκίστικο», σύμφωνα με το Reuters, ΣΚΑΙ. Είναι αυτό «μένουμε Ευρώπη» η Βόρεια Κορέα; Δείτε το! https://twitter.com/blacktom1961/status/1171766293311213570 …Thomas Mavrofides@blacktom1961ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ;; 208:38 AM – Sep 12, 2019 · Etterbeek, BelgiëTwitter Ads info and privacySee Dim. Papadimoulis’s other Tweets

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί