«Ηράκλειο για Όλους»: Στο τραπέζι του διαλόγου με την εκλεγμένη δημοτική αρχή

Ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη «Ηράκλειο για Όλους», σχετικά με την διαβούλευση με τον Δήμαρχο Ηρακλείου.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Από την πρώτη στιγμή αυτής της προσπάθειας η παράταξη μας κινήθηκε με γνώμονα το συμφέρον της πόλης και των δημοτών και πάντα στη λογική των συνθέσεων και των συνεργασιών ανεξάρτητα από το νόμο του Κλεισθένη που έτσι κι αλλιώς τις επέβαλε.

Τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά καταθέσαμε τις προτάσεις μας και αξιολογηθήκαμε για αυτές. Με τις αρχές και τις άξιες καθώς και τις θέσεις μας έχουμε σήμερα οδηγηθεί στο τραπέζι του διαλόγου με την εκλεγμένη δημοτική αρχή και με το Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό.

Με αυξημένο το αίσθημα της ευθύνης και με ειλικρινή διάθεση συνεργασίας και από τις δυο πλευρές, με αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμό στο εκλογικό αποτέλεσμα έχουμε ξεκινήσει διάλογο για να συμφωνήσουμε προγραμματικά για το που και πως θα οδηγήσουμε το Ηράκλειο την επομένη μέρα. 

Οφείλουμε να αναφερθούμε στην πρωτοβουλία του Βασίλη Λαμπρινού να ξεκινήσει την συζήτηση από μηδενική βάση, παρά το γεγονός ότι είναι ο νικητής αυτής της εκλογικής αναμέτρησης σεβόμενος το πρόγραμμα και τις θέσεις όλων των παρατάξεων. Το ίδιο πράξαμε και εμείς ως οφείλαμε άλλωστε.

Ενημερώνουμε τους δημότες όσο βρισκόμαστε στη διαδικασία των διαβουλεύσεων ότι υπάρχει διάθεση σύγκλισης των δυο πλευρών και κοινός τόπος συνεργασίας μέχρι και σήμερα. Ως παράταξη «Ηράκλειο για όλους» θεωρούμε αυτονόητη αν όχι επιβεβλημένη την όσο δυνατόν μεγαλύτερη συμμέτοχη στην προσπάθεια από όσο δυνατόν περισσότερες παρατάξεις. Το έχει ανάγκη η πόλη στην οποία εξάλλου αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.  

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί