Στην 19η Έκθεση στην πλατεία Ελευθερίας ο Γιώργος Λογιάδης

«Σπουδαία η παρουσία των γυναικών στην επιχειρηματικότητα»

Εντυπωσιασμένος, από την 19η Έκθεση που οργανώνει στην πλατεία Ελευθερίας ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης, έμεινε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, Γιώργος Λογιάδης. 

Ο κ. Λογιάδης επισκέφθηκε τα περίπτερα, το βράδυ της Κυριακής και είχε την ευκαιρία να μιλήσει, με πολλές γυναίκες μέλη του συλλόγου, που δίνουν το δικό τους αγώνα, προσπαθώντας να επιβιώσουν στο δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον. 

Ο κ. Γιώργος Λογιάδης μαζί με μέλη της ΚΟΙΝΣΕΠ «Οι Έλληνες» και την κυρία Μαρία Πιτσικάκη

Είδε τα κρητικά προϊόντα που παρασκευάζουν, όπως προϊόντα οικοτεχνίας και χειροτεχνίας αλλά και καινοτόμες ιδέες.

Μαζί με τα μέλη του συλλόγου συζήτησαν θέματα προβολής και προώθησης των προϊόντων, αλλά και τις δυσκολίες που υπάρχουν σε αυτόν το τομέα.  

Ο κ Λογιάδης συνομίλησε και με την πρόεδρο του Συλλόγου Μαρία Πιτσικάκη, και τις έδωσε θερμά συγχαρητήρια, για τις ενέργειες που είναι σε εξέλιξη.

«Πραγματικά εδώ γίνεται μια σπουδαία προσπάθεια. Η γυναικεία επιχειρηματικότητα αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο, και πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένα μέτρα για την υποστήριξη της, κυρίως στα θέματα marketing», σημείωσε ο ίδιος. 

Επισκέψεις στα Κεράσα και στον Αη Γιάννη στα Αστερούσια. 

Την περασμένη Παρασκευή, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΜέΡΑ25, παρευρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερασών «Η Φανερωμένη» για την παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Ανδριώτη «Κεράσα Ηρακλείου (13ος – 21ος αιώνας). Μια μελέτη περίπτωσης», στο παλιό δημοτικό σχολείο του χωριού.

Ο κ. Γιώργος Λογιάδης μαζί με το συγγραφέα του Νίκο Ανδριώτη

Ανήμερα της εορτής του Αγίου Παντελεήμονα, βρέθηκε στον Αη Γιάννη Αστερουσίων, όπου επισκέφθηκε το εκκλησάκι που είναι αφιερωμένο στη χάρη Του Αγίου. 


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί