Μοροπούλου: «Δεν την έπαιρνα εγώ τη σύνταξη, εκείνοι μου την έδιναν»

Η Τόνια Μοροπούλου απάντησε για την παραίτησή της από το ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ μετά την αποκάλυψη πως λάμβανε για χρόνια παράνομα τη σύνταξη του πατέρα της ως άγαμη θυγατέρα.

Δείτε: Η υποψήφια της ΝΔ έπαιρνε παράνομα σύνταξη, το ομολογεί αλλά για τη ΝΔ είναι… Κυριακή!

Αποσύρει την υποψηφιότητά της η Τόνια Μοροπούλου

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” στον ΑΝΤ1, η κα. Μοροπούλου τόνισε χαρακτηριστικά πως δεν γνώριζε ότι το να παίρνει τη σύνταξη του πατέρα της – ο οποίος είχε πεθάνει από το 1977 – ήταν παράνομο. Ανέφερε χαρακτηριστικά «Δεν την έπαιρνα εγώ, εκείνοι μου την έδιναν».

Συμπλήρωσε μάλιστα πως δεν γνώριζε ότι είχε αλλάξει ο νόμος από το 2010 και από τη στιγμή που ο ασφαλιστικός φορέας της πίστωνε τα χρήματα δεν πίστευε ότι είναι κάτι παράνομο. Τόνισε επίσης πως ήδη έχει επιστρέψει ένα ποσό από τα χρήματα που έχει λάβει.

Παράλληλα, επισήμανε πως η επίθεση αυτή που γίνεται προς το πρόσωπό της είναι ένας πόλεμος λάσπης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως επισήμανε, η Νέα Δημοκρατία γνώριζε για το γεγονός αυτό όταν της έκανε την πρόταση να είναι υποψήφια. Κατέληξε, δε, ότι εκείνη αποφάσισε να μην κατέβει υποψήφια γιατί δεν θέλει να βλάψει την παράταξή της.

One Thought to “Μοροπούλου: «Δεν την έπαιρνα εγώ τη σύνταξη, εκείνοι μου την έδιναν»”

  1. CitizenMitsos

    Δύσκολο σπορ η Αριστεία! Όσο μιλάει η Μοροπούλου τόσο χειρότερο το κάνει το πράμα και για την ίδια και για το κόμμα της…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί