Λ. Αυγενάκης: Οι καταγγελίες, καταγγελίες, αλλά οι πόζες, πόζες, στην υπογραφή της σύμβασης του αεροδρομίου! (φωτο)

Ακόμα και τον περασμένο Σεπτέμβριο, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στα Χανιά, ο γαλάζιος βουλευτής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, φώναζε ότι «κανένα μεγάλο έργο δεν έχει γίνει στην Κρήτη επί πρωθυπουργίας του Αλέξη Τσίπρα», λες και όλα θα γίνονταν μέσα σε 3,5 χρόνια ή τα προηγούμενα 40 είχαν γίνει τόσα έργα από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ώστε ήταν… «ανεπίτρεπτο» να μην έχουμε ολοκληρωθεί καμιά 10αριά από την κυβέρνηση Τσίπρα!

Σε δήλωσή του στις 5 Σεπτεμβρίου 2018, ο κ. Αυγενάκης έκανε λόγο για «3,5 χρόνια κοροϊδίας κι εμπαιγμού για τους πολίτες και τους επισκέπτες της Κρήτης»!

«Τριάμισι χαμένα χρόνια με κανένα έργο για την Κρήτη», έλεγε.

Ανάμεσα στα έργα που δεν είχαν γίνει- και θα έπρεπε να είχαν… ολοκληρωθεί σε 3,5 χρόνια, προφανώς,- ήταν το αεροδρόμιο στο Καστέλλι, για το οποίο πάντα μιλούσε για «καθυστερήσεις», «κοροϊδία», και άλλα γνωστά.

Χθες πάντως, και ενώ βρισκόταν στο δικαστήριο του Ηρακλείου για τη δίκη με τον Αλ. Ανδρικάκη, ξαφνικά έγινε… Λούης, για να πάει στο Καστέλλι και να φωτογραφηθεί στην εκδήλωση υπογραφής της σύμβασης για το νέο αεροδρόμιο, σα να ήταν ανάμεσα σε εκείνους που εργάστηκαν για το έργο, κι όχι εκείνος που χλεύασε, κατήγγειλε, αμφισβήτησε! Πόσες φορές δεν επιτέθηκε στον ίδιο τον πρωθυπουργός ή πόσες φορές δεν είπε «αναξιόπιστο και ασυνεπή» τον Χρ. Σπίρτζη;

Θυμηθείτε ότι τον Μάιο του 2018, μετά από ανάλογα «πολεμικά» περιστατικά από την πλευρά Αυγενάκη και καταγγελίες κατά Σπίρτζη και κυβέρνησης, έκανε… τρεχάλα για να προλάβει να κόψει, μαζί με τον υπουργό, την κορδέλα!

Δείτε: Δείτε την… τρεχάλα του Αυγενάκη να πιάσει την κορδέλα στα εγκαίνια του αεροδρομίου Ηρακλείου! (φωτο- βίντεο)

Δείτε φωτογραφίες από το image services και πώς ο κ. Αυγενάκης… τρύπωνε στις φωτογραφίες! (μην αποκλείσετε σήμερα ή αύριο να… καταγγείλει και παράτες για το αεροδρόμιο, εκεί όπου ο ίδιος πόζαρε!)

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί