Κρήτη: Γλεντούσαν για το γάμο τους και οι “ποντικοί” τους έκλεβαν τα χαρίσματα! – Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Ο λόγος για ένα ζευγάρι από τα Χανιά όπου μετά την τέλεση του μυστηρίου θεώρησε ως πιο ασφαλές να αφήσει τα χρήματα στο σπίτι του.

Όμως κάποιοι που γνώριζαν εισέβαλαν στο σπίτι, του ζευγαριού και έκλεψε τα χαρίσματα.

Την επομένη του γάμου οι νεόνυμφοι αναζήτησαν τα χρήματα αλλά διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν και αμέσως κατήγγειλαν το περιστατικό στις αρχές.

Οι δράστες δεν πρόλαβαν να χαρούν καθώς η Αστυνομία κατάφερε να τους εντοπίσει και να τους συλλάβει.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Χανίων.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθησαν, χθες (08.10.2018) στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, δύο ημεδαποί ηλικίας 18 και 20 ετών κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, προχθές (07.10.2018) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Χανίων άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από τρεις οικίες χρήματα, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων προέκυψε ότι ο 18χρονος με τον 20χρονο διέπραξαν τις εν λόγω κλοπές, οι οποίοι εντοπίστηκαν χθες (08.10.2018) από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί