Με τους κρατούμενους των φυλακών Νεάπολης ο Γιάννης Χαρούλης

Με ανακοίνωσή του, ο Διευθυντής του Καταστήματος Κράτησης Νεάπολης, κ. Νικόλαος Βλάσης, ευχαριστεί τον τραγουδοποιό Γιάννη Χαρούλη για την επίσκεψή του στις φυλακές.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

To προσωπικό και οι κρατούμενοι του Καταστήματος Κράτησης Νεάπολης εκφράζουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δημοφιλή καλλιτέχνη της γενιάς μας Γιάννη Χαρούλη για την επίσκεψή του στο Κατάστημά μας.

Με έκδηλη χαρά υποδεχτήκαμε την Δευτέρα 27-08-2018 τον ταλαντούχο τραγουδιστή, που με το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του έχει κατακτήσει μια θέση τόσο δίπλα σε σημαντικούς καλλιτέχνες όσο και στην καρδιά μας με την μαγική φωνή του που κατάφερε όσο λίγοι να συνδέσουν τις παραδόσεις του νησιού μας με το έντεχνο τραγούδι.

Η επίσκεψή του ήταν καταλυτική για την ψυχολογική υποστήριξη αλλά και την ψυχαγωγία των κρατουμένων που διανύουν αυτή τη δύσκολη περίοδο στη ζωή τους. Ο Γιάννης Χαρούλης συνομίλησε με τους κρατουμένους, συμμερίστηκε τον προσωπικό τους αγώνα και με μοναδικά του εφόδια την κρυστάλλινη φωνή του και ένα λαούτο, τόσο απλά όσο και ίδιος, ταξίδεψε κρατούμενους και προσωπικό του Καταστήματος σε γνώριμα μουσικά μονοπάτια με τη μοναδική του ερμηνεία.

Ο Διευθυντής του Καταστήματος ευχαριστεί και ο ίδιος προσωπικά τον καλλιτέχνη Γιάννη Χαρούλη και την καλλιτεχνική διευθύντριά του κυρία Δακανάλη Μαρία καθώς τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αποδεικνύουν ότι η τέχνη δεν κάνει διακρίσεις και εκφράζεται  ξεχωριστά σε κάθε ψυχή που έχει την ανάγκη να νιώσει ελεύθερη, να αποδεσμευτεί από το βάρος της καθημερινότητας και για λίγο να μπορεί μέσα σε λίγους μελοποιημένους στίχους να χωρέσει όλο της το Είναι.

Ευχαριστούμε λοιπόν, τόσο εσένα Γιάννη Χαρούλη, γιατί ο χρόνος και το κομμάτι που αφιέρωσες απ’ την καθημερινότητά σου και τον εαυτό σου, χάρισε χαμόγελα σε ανθρώπους που βιώνουν τη δική τους δύσκολη πραγματικότητα, όσο κι εσάς κυρία Δακανάλη για την ευαισθησία που εκφράσετε και που κάνατε πραγματικότητα μια τέτοια σημαντική για όλους μας εκδήλωση.

Ευελπιστούμε και ευχόμαστε θερμά τέτοιου είδους εκφράσεις συμπαράστασης που συνδέουν δυο διαφορετικές αλλά τόσο ίδιες, ταυτόχρονα, κοινωνίες να εκδηλώνονται πάντα με την ίδια αγάπη κι ενδιαφέρον.

Ο Διευθυντής του Καταστήματος Κράτησης Νεάπολης

Βλάσης Νικόλαος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί