Νέες εξελίξεις στο θανατηφόρο τροχαίο με θύμα ποδηλάτη: Τί ισχυρίζεται ο δικηγόρος της οδηγού

Αρκετές ημέρες μετά τον θάνατο του 57χρονου ποδηλάτη Κώστα Τζωρτζάκη, πατέρα πέντε παιδιών, και τα πράγματα φαίνεται πως περιπλέκονται και πάλι με το τροχαίο που συνέβη την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο Parakritika.gr ο κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, δικηγόρος της γυναίκας που αναχώρησε για το εξωτερικό μία ημέρα μετά το περιστατικό, η πελάτης του ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει χτύπημα στη λαμαρίνα του αυτοκινήτου που να δείχνει ότι εμπλέκεται στο τροχαίο.

Προσθέτει δε πως η πελάτης του επιμένει πως δεν φταίει και ξεκαθαρίζει ότι θα μπει πραγματογνώμονας, ενώ μόλις επιστρέψει από το εξωτερικό θα καταθέσει άμεσα στις Αρχές.

Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως, ότι επίσημα από την Τροχαία Χανίων δεν έχει ζητηθεί ο φάκελος της υπόθεσης, κάτι που ενδεχομένως να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η γυναίκα θα απολογηθεί ως κατηγορούμενη για την υπόθεση και δεν θα δώσει μία απλή κατάθεση ως μάρτυρας του περισταιτκού.

Η Τροχαία έχει όλα τα στοιχεία εκείνα που δεν επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης και συνάδουν στο γεγονός ότι αυτό είναι το αυτοκίνητο, επισημαίνουν και πάλι πηγές από την Τροχαία Χανίων, ενώ φαίνεται πως η υπηρεσία έχει «δέσει» από όλες τις πλευρές την υπόθεση.

parakritika.gr

Δείτε ακόμη:

Κρήτη: Ποδηλάτης παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Η οδηγός τον παράτησε αιμόφυρτο και εξαφανίστηκε (Φωτο)

Κρήτη: Υπέκυψε στα τραύματά του ο ποδηλάτης που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε – Καταζητείται η οδηγός (Φωτο)

Κρήτη: Βρέθηκε το αυτοκίνητο που παρέσυρε και σκότωσε τον ποδηλάτη (Φωτο)

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί