Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε τον υπερήλικο πατέρα της με μαγκούρα

Έγινε πατροκτόνος γιατί την κούραζε η φροντίδα του ίδιου του υπερήλικου πατέρα της… Το απίστευτο αυτό περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης και εξιχνιάστηκε σήμερα.

Ένας 88χρονος νοσηλεύτηκε πρόσφατα σε Νοσοκομείο για σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και μόλις πήρε εξιτήριο, επέστρεψε στο σπίτι του στην Καλλιθέα, επί της οδού Λυκούργου 183.

Εκεί ανέλαβαν πλέον η κόρη του και ο γιος του να πηγαίνουν εναλλάξ στο σπίτι και να τον φροντίζουν αφού ήταν αδύνατον να αυτοεξυπηρετείται.

Η 56χρονη που πήγαινε καθημερινά από την Παιανία όπου διέμενε στην Καλλιθέα για την φροντίδα του πατέρα της, ο οποίος έμενε μόνος του, ισχυρίστηκε αργότερα στους αστυνομικούς κατά την ομολογία της ότι εκνευρίστηκε με τον πατέρα της που δεν συνεργαζόταν για την φροντίδα του, τσακώθηκε μαζί του, άρπαξε την μαγκούρα του και του κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα, αφήνωντάς τον να πεθάνει από την αιμορραγία.

Στη συνέχεια, αποχώρησε από το σπίτι σαν μην είχε συμβεί τίποτα και όταν πήγε πλέον στο σπίτι ο αδερφός της για να αναλάβει εκείνος με την σειρά του την φροντίδα του πατέρα τους, τον ανακάλυψε νεκρό στο κρεβάτι και μέσα στα αίματα. Σε κατάσταση σοκ και χωρίς να γνωρίζει εκείνος τι είχε συμβεί κάλεσε την Αστυνομία.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν ίχνη παραβίασης ή ενδείξεις ληστείας και τυχόν απώλεια αντικειμένων, ενώ ούτε τα τραύματα που έφερε ταίριαζαν με την εκδοχή τυχόν ατυχήματος με πτώση από το κρεβάτι. Οι γείτονες κατέθεσαν πως άκουσαν έντονους διαπληκτισμούς και φασαρία από το σπίτι το μεσημέρι της Τρίτης και έτσι κάλεσαν στην Ασφάλεια τα δύο παιδιά του και άρχισαν να τους ανακρίνουν, μέχρι που η 56χρονη ομολόγησε τις πράξεις της, ενώ προδόθηκε και από τα αποτυπώματά της στην μαγκούρα του πατέρα της που την χρησιμοποίησε ως όργανο του φόνου.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος του πατέρα της επήλθε ένεκα πολλαπλών κακώσεων καθώς και απώλειας αίματος από τα διάσπαρτα μικρά τραύματα που του προκάλεσε. Την έρευνα για την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών. Η 56χρονη συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα, με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

news247.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί