“Έκοψαν” τη δεξαμενή στη Βιάννο και άφησαν 40 ανθρώπους χωρίς νερό εδώ και μέρες

Χωρίς νερό άφησαν τους 40 περίπου κατοίκους στη Μέση του δήμου Βιάννου οι υπεύθυνοι του δήμου εδώ και μέρες, καθώς έκοψαν το νερό από την παλιά δεξαμενή από την οποία υδροδοτούνται!

Στη Μέση, οικισμός που διοικητικά ανήκε στην άλλοτε κοινότητα Κάτω Βιάννου, ζουν τη χειμερινή περίοδο περίπου 50 άνθρωποι, για να μπορούν να συλλέγουν τις ελιές, ενώ το καλοκαίρι 3-4 οικογένειες. Αυτοί όμως οι άνθρωποι στην κυριολεξία είναι ξεχασμένοι στην τύχη του, σε έναν οικισμό χωρίς καν ασφαλτωμένο δρόμο, αλλά και χωρίς νερό. Η υδροδότηση γίνεται από μια παλιά δεξαμενή – είναι θαύμα που δεν υπάρχουν προβλήματα υγείας στους κατοίκους…- ενώ πρόσφατα κατασκευάστηκε στο πάνω μέρος του χωριού μια σύγχρονη, αλλά είναι δύσκολο να τροφοδοτείται.

Τί έκαναν λοιπόν οι εκπρόσωποι του δήμου; Έκοψαν το νερό της παλιάς δεξαμενής, μήπως και μπορέσει να μεταφερθεί μέχρι το ύψος της νέας. Έτσι όμως οι 40 κάτοικοι έμειναν χωρίς νερό, αφού δεν έχουν άλλο τρόπο να το εξασφαλίσουν!

Ο δήμος Βιάννου τούς υποσχέθηκε ότι θα αποκαταστήσει το πρόβλημα αυτή τη βδομάδα, αλλά πόσο μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος χωρίς νερό;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί