Κρήτη: Συναγερμός για την εξαφάνιση 37χρονης – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση

Την εξαφάνιση μίας 37χρονης Βουλγάρας ερευνά τις τελευταίες ημέρες η αστυνομία στο Ρέθυμνο με πολλή προσοχή κι έχοντας λάβει πλήθος πληροφοριών, οι οποίες φτάνουν ακόμα και στα δημοσιογραφικά γραφεία. Η υπόθεση αποδεικνύεται πολύ λεπτή, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν πολλές αναφορές, πλην εκείνων της οικογένειάς της κατά κύριο λόγο, που κατήγγειλε την εξαφάνισή της στις αρχές του Μαΐου.

Σύμφωνα με αυτές, η τελευταία επικοινωνία της οικογένειας με την 37χρονη έγινε στις 2 Μαΐου. Η 37χρονη, που εργάζεται σε γνωστή επιχείρηση εστίασης στο Ρέθυμνο, επικοινώνησε με τη μητέρα της στη Βουλγαρία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, την Τετάρτη 2 Μαΐου. Μετά το μεσημέρι, όμως, της ίδιας ημέρας το κινητό της απενεργοποιήθηκε. Έκτοτε, καμία επαφή δεν είχε και για το λόγο αυτό στην Κρήτη έχουν φτάσει από τη Δευτέρα 7 Μαΐου η μητέρα της και ο αδερφός.

Μάλιστα, η οικογένειά της την αναζήτησε και στον χώρο εργασίας της, όπου παρ’ ότι έπρεπε να πάει στις 2 του μήνα, δεν εμφανίστηκε. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το κινητό της ήταν κλειστό, δημιούργησε το φόβο ότι κάτι κακό της έχει συμβεί. Η επίσημη καταγγελία της εξαφάνισης έγινε από τη μητέρα της 37χρονης στην ασφάλεια Ρεθύμνου τη Δευτέρα 7 Μαΐου.

Η υπόθεση ερευνάται με πολλή προσοχή, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και η εγκληματική ενέργεια, χωρίς για την ώρα να έχει βρεθεί κάποιο ίχνος της.

Έγινε, μάλιστα, χθες μία πολύ μεγάλη επιχείρηση από γης και θάλασσας στην ευρύτερη περιοχή του Κεραμέ, στα νότια του Ρεθύμνου. Και αυτό γιατί με βάση την έρευνα της αστυνομίας, το κινητό της ενεργοποιήθηκε από την κεραία του Κεραμέ για τελευταία φορά το μεσημέρι της 2ας Μαΐου. Για το λόγο αυτό, μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας με τη συνδρομή της ΕΜΑΚ, του Λιμενικού Σώματος, τόσο με περιπολικό όχημα όσο και με σκάφος στα παράλια της περιοχής, αλλά και των Εθελοντών Σαμαρειτών πραγματοποιήθηκε για πολλές ώρες χθες. Ερευνήθηκαν πολλά σημεία, ακόμα και σε δύσβατες περιοχές, ωστόσο δεν βρέθηκε κανένα ίχνος της 37χρονης.

Η αστυνομία έχει ζητήσει την άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών της 37χρονης, έχει ενημερώσει την βουλγαρική πρεσβεία, ενώ αναμένονται και απαντήσεις από τις αεροπορικές εταιρείες για το εάν ταξίδεψε προς κάποιο προορισμό.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Της Αγγελικής Καλλέργη, goodnet.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί