ΣΥΡΙΖΑ για Βορίδη: Τραγελαφικό το «δεξί χέρι» του Μητσοτάκη να κατηγορεί τον Κασσελάκη για λαϊκισμό

Τραγελαφικό χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το γεγονός ότι ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης κατηγορεί για «λαϊκισμό» τον Στέφανο Κασσελάκη και προσθέτει ότι «το “δεξί χέρι” του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατέφυγε για μία ακόμη φορά στην προσφιλή τακτική της Νέας Δημοκρατίας, αραδιάζοντας ένα σωρό ψέματα».

«Και γίνεται ακόμα χειρότερο όταν τον κατηγορεί πως από την πλευρά του “δεν υπάρχει ούτε μια πρόταση” κατατεθειμένη στο πολιτικό τραπέζι» τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπενθυμίζοντας ότι ο Στ. Κασσελάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχουν καταθέσει «ξεκάθαρες και κοστολογημένες προτάσεις για την υγεία, την ακρίβεια και το φορολογικό».

«Δεν αρκείται στο να αποστέλλει επιστολές “παρωδία” εξυπηρετώντας ταυτόχρονα τις τράπεζες και τις εταιρίες που αισχροκερδούν» σχολιάζει δεικτικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και προσθέτει ότι «τον αγώνα ο κ. Μητσοτάκης δεν τον δίνει απέναντι στην ακρίβεια, αλλά απέναντι στους πολίτες. Και τα μυθεύματα του κ. Βορίδη δεν γίνονται πλέον πιστευτά από κανέναν».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μ. Βορίδης μιλώντας στο Action24 για την τραγική κατάσταση του ΕΣΥ έφτασε στο σημείο να πει ότι «Κασσελάκης και Ανδρουλάκης» οι οποίοι εγκαλούν την κυβέρνηση για κατάρρευση του δημόσιου συστήματος υγείας «κάνουν αντιπολίτευση με όρους λαϊκισμού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

«Το «δεξί χέρι» του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Βορίδης που πήρε… προαγωγή μετά την αποχή του από την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο, κατέφυγε για μία ακόμη φορά στην προσφιλή τακτική της Νέας Δημοκρατίας, αραδιάζοντας ένα σωρό ψέματα. Είναι τουλάχιστον τραγελαφικό το να κατηγορεί ο Μάκης Βορίδης κάποιον για «λαϊκισμό», ειδικά όταν πρόκειται για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη. Και γίνεται ακόμα χειρότερο όταν τον κατηγορεί πως από την πλευρά του «δεν υπάρχει ούτε μια πρόταση» κατατεθειμένη στο πολιτικό τραπέζι.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει καταθέσει ξεκάθαρες και κοστολογημένες προτάσεις για την υγεία, την ακρίβεια και το φορολογικό. Δεν αρκείται στο να αποστέλλει επιστολές «παρωδία» εξυπηρετώντας ταυτόχρονα τις τράπεζες και τις εταιρίες που αισχροκερδούν.

Τον αγώνα ο κ. Μητσοτάκης δεν τον δίνει απέναντι στην ακρίβεια, αλλά απέναντι στους πολίτες. Και τα μυθεύματα του κ. Βορίδη δεν γίνονται πλέον πιστευτά από κανέναν».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί