ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Επανεκκίνηση δεν γίνεται με ανακύκλωση προσώπων στις κυβερνητικές καρέκλες

Καυστική απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα όσα υποστήριξε κατά την πρώτη συνεδρίαση του «νέου» υπουργικού συμβουλίου δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Όπως σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, ο «Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε σήμερα, ενώπιον του… “ολιγομελούς” υπουργικού συμβουλίου των 61 μελών, για επανεκκίνηση του κυβερνητικού έργου.

ΔΕΙΤΕ:

Αλαζόνας, παρά την εκλογική αποδοκιμασία

Επανεκκίνηση, κύριε Μητσοτάκη, δεν γίνεται με ανακύκλωση προσώπων στις κυβερνητικές καρέκλες, με επιβράβευση εκείνων που πρωτοστάτησαν στην επιχείρηση “μπαζώματος” της αλήθειας για τα Τέμπη, με ανάγνωση «όπως μας βολεύει» των αποτελεσμάτων της κάλπης».

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπογραμμίζει ότι «η πραγματική αντιμετώπιση των αναγκών των πολιτών απαιτεί ριζική αλλαγή της πολιτικής σας, που θα ευνοεί τους ασθενέστερους και όχι τα καρτέλ των συμφερόντων που σας στηρίζουν.

Περιμένουμε, τώρα που τέλειωσε η προεκλογική περίοδος, να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστείτε για να συνεχίσετε να αρνείστε τα πραγματικά, κοστολογημένα μέτρα που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ για να βοηθηθούν οι πολλοί.  Προσπαθήστε, τουλάχιστον, να πρωτοτυπήσετε…».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί