Τώρα θυμήθηκε η κυβέρνηση να ανταποκριθεί στο αίτημα της Κ. Στεφανίδη για αίτηση ιθαγένειας στον σύζυγό της

Έπρεπε να περάσουν 4 χρόνια

Με διαρροές απαντά η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην πολλοστή έκκληση της Κατερίνας Στεφανίδη να εγκριθεί αίτηση ιθαγένειας στον σύζυγο και προπονητή της.

Δείτε: Η Κ. Στεφανίδη απαντά στις ευχές Μητσοτάκη- «Εγκρίνετε την αίτηση για ιθαγένεια στον σύζυγό μου, 4 χρόνια περιμένει»

Το υπουργείο Εσωτερικών διαρρέει ότι ο Θεόδωρος Λιβάνιος έκανε «παρέμβαση» ώστε να εξεταστεί άμεσα ο φάκελος της υπόθεσης, για να αποφασιστεί αν Μιτς Κρίερ θα λάβει την τιμητική ιθαγένεια πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη νωρίτερα με ανάρτησή της στα social media, με αφορμή τις ευχές του πρωθυπουργού για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο ευρωπαϊκό ανοιχτού στίβου της Ρώμης, ανέφερε:

«Κύριε πρωθυπουργέ Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας, θα σας παρακαλέσω να εγκρίνετε την αίτηση από το 2020 για τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγο και προπονητή μου, ώστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Νομίζω με τόσα μετάλλια το αξίζει».

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Στεφανίδη το 2022 είχε αφήσει αιχμές ότι ο σύζυγος και προπονητής της δεν λαμβάνει την τιμητική ιθαγένεια για εκδικητικούς λόγους. «Η πραγματικότητα είναι ότι επειδή η μαμά κατέβηκε στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, εγώ βρέθηκα να παρακαλάω τα τελευταία τρία χρόνια για να πάρει ο Μιτς τιμητικά το ελληνικό διαβατήριο.

Το κυνηγήσαμε πιο έντονα λόγω covid, θεωρώντας ότι δεν θα μπορεί να μπει στη χώρα. Από τη στιγμή που δεν υπήρχε τέτοιο θέμα, σταμάτησα να ασχολούμαι. Άλλωστε, πλέον μας λένε ξεκάθαρα στη μούρη μας, όχι. Στον Τομ Χανκς βέβαια, το έδωσαν, αφού προφανώς έχει προσφέρει περισσότερα στην Ελλάδα» είχε αναφέρει η Κατερίνα Στεφανίδη σε συνέντευξή της στο sdna.gr τον Σεπτέμβριο το 2022.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί