Φοιτητές του Πανεπιστημίου Brigham Young University στο H2BHUB του Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος φοιτητών από την Γιούτα (UTAH) των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής βρέθηκε το H2BHUB του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, το οποίο συνεχίζει τις δράσεις ανάπτυξης και υποστήριξης καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών.

Ομάδα 22 φοιτητών από τη Σχολή Διεθνούς Λογιστικής του Πανεπιστημίου Brigham Young University, συνοδεία 2 καθηγητών,  επισκέφθηκε τους χώρους του H2BHUB στην οδό Κορωναίου 14 και ενημερώθηκε από τα στελέχη του για  τις δράσεις που αναπτύσσονται όλο έτος, καθώς και για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα, στα οποία συμμετέχει ως εταίρος το Επιμελητήριο Ηρακλείου. 

Στη διάρκεια της παραμονής τους στο H2BHUB έγινε παρουσίαση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, με ιδιαίτερη αναφορά στην οργάνωση και διεξαγωγή του Παγκρήτιου Forum, το οποίο αποτελεί μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα επιχειρηματικό γεγονός, βραβευμένο από τον Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Οι Αμερικανοί φοιτητές και καθηγητές εκδήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον για τις διαδικασίες συγγραφής προτάσεων για ευρωπαϊκά προγράμματα, την υλοποίησή τους και την σύσταση των κοινοπραξιών.

Ακολούθησε πληθώρα ερωτήσεων και ανοιχτή συζήτηση για τη διοργάνωση του Παγκρήτιου Forum, την υλοποίηση του προγράμματος Open Mall και τη σημασία του στην αναμόρφωση των επιχειρήσεων που επωφελούνται από αυτό, καθώς επίσης για την εξωστρέφεια, αλλά και τις ευκαιρίες δικτύωσης που προσφέρει το H2B HUB στην επιχειρηματική κοινότητα του Ηρακλείου. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί