Μόνο ο Γεωργιάδης τέτοιες… πιρουέτες: Τη μια μέρα έλεγε ότι δε θα γίνει συγχώνευση ΠΑΓΝΗ- Βενιζελείου και την άλλη διόριζε κοινό διοικητή!

Τη μια μέρα δήλωνε ότι δε θα γίνει συγχώνευση Βενιζελείου και ΠΑΓΝΗ και την επομένη διόριζε κοινό διοικητή στα δυο νοσοκομεία, αυτόν του Πανεπιστημιακού! Ποιος θα μπορούσε να κάνει μια τέτοια κολοτούμπα σε τόσο λίγες ώρες; Μα μόνο ο Άδωνης Γεωργιάδης, ο άρτι επιστρέψας στο υπουργείο Υγείας.

Σε δηλώσεις του στη δημοσιογράφο Άννα Κωνσταντουλάκη στην εφημερίδα του Ηρακλείου “Πατρίς”, ο κ. Γεωργιάδης δήλωνε μόλις χθες (άρα το είχε δηλώσει την Τετάρτη) ότι δεν αποκλείει την συνένωση αλλά δεν πρόκειται να γίνει τώρα.

Και χθες το μεσημέρι τοποθετούσε διοικητή και στο Βενιζέλειο τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ!

Γ. Χαλκιαδάκης: Όχι μόνο ανανέωσαν τη θητεία του στο ΠΑΓΝΗ παρά τις σφοδρές αντιδράσεις, τώρα τον βάζουν και στη διοίκηση του Βενιζελείου

Σαν τη συνέπεια δεν υπάρχει!

Να θυμίσουμε ότι και τα μνημονιακά χρόνια, επί κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, επιχειρήθηκε συγχώνευση με κοινή διοίκηση, που έσκασε σαν φούσκα και τελείωσε με το τέλος των μνημονίων, επί κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί