«Από τύχη ζούμε»: Την ελλιπή συντήρηση στα αθλητικά στάδια καταγγέλλουν οι διπλωματούχοι μηχανικοί του Ηρακλείου

“Τα παιδιά μας γυμνάζονται στα στάδια, όπως και τα παιδιά μας ήταν στο τρένο στα Τέμπη και όπου αλλού, σε μια χώρα που καταρρέει συνολικά”

Την ελλιπή συντήρηση στα αθλητικά στάδια καταγγέλλει μέσω ανακοίνωσής του ο Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών – Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Ηρακλείου, με αφορμή την αποκόλληση τμήματος του στέγαστρου στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Δείτε επίσης:

Αποκολλήθηκε τμήμα από το στέγαστρο του Παγκρητίου Σταδίου – Κλείνει επ’ αόριστον

Εικόνες από το καταστραμμένο στέγαστρο στο Παγκρήτιο Στάδιο – Κίνδυνος για την περιοχή το τμήμα που αποκολλήθηκε

Μέσω τηλεργασίας η εξυπηρέτηση των δημοτών από τις υπηρεσίες στο Παγκρήτιο Στάδιο, για λόγους ασφαλείας

Παγκρήτιο: Κλειστό τμήμα της οδού Σπ. Μουστακλή για λόγους ασφαλείας – Αυτοψία στο Στάδιο από μηχανικούς του Δήμου Ηρακλείου και εναερίτες

Ετελείωσεεε: Το 2022 ο Αυγενάκης… “αναβάθμιζε” με 1 εκ. € το Παγκρήτιο στάδιο αλλά το 2024 κατέρρευσε το στέγαστρο…

Αυτά είναι: 1 εκ. € μόνο για μελέτες 4ώροφου κτιρίου… VIP και VVIP στο Παγκρήτιο, ενώ τα αθλητικά σωματεία πένονται…

Στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται αναλυτικά:

Μετά και από το τρομακτικό γεγονός της αποκόλληση μέρους του στεγάστρου στο  Παγκρήτιο Στάδιο το οποίο ευτυχώς εκκενώθηκε και δεν είχαμε <<από τύχη>> πάλι  κάποιο ατύχημα , ο σύλλογος μηχανικών ελεύθερων επαγγελματιών νόμου  Ηρακλείου ομόφωνα καταγγέλλει το γεγονός της ελλιπούς συντήρησης στα αθλητικά  στάδια της χώρας , φαινόμενο που έχει αρχίσει να γενικεύεται με αρχή στο  Ολυμπιακό στάδιο στην Αθήνα το <<στολίδι>> της στέγης Καλατράβα , λόγω της  ελλιπούς συντήρησης και της αδιαφορίας της πολιτείας. 

Αποτέλεσμα να κινδυνεύει ο πολίτης ανά πάσα στιγμή , χωρίς καν να το διανοείται ,  για να μην γενικεύσουμε για την επιλογή της εγκατάλειψης των ολυμπιακών έργων  στην τύχη τους. 

Τα παιδιά μας γυμνάζονται στα στάδια αυτά , όπως και τα παιδιά μας ήταν στο τρένο  στα Τέμπη και όπου αλλού, σε μια χώρα που καταρρέει συνολικά , αφού οι  προτεραιότητες των κυβερνήσεων είναι οι ιδιωτικοποιήσεις των πάντων και η έλλειψη  συντήρησης δικτύων και υποδομών , σχολείων και νοσοκομείων. 

Από τύχη ζούμε και αναπνέουμε! 

Απαιτούμε: 

• τον άμεσο έλεγχο της στατικής , μηχανολογικής κτλ. επάρκειας των σταδίων ,  σχολείων , νοσοκομείων και λοιπών δημόσιων κτιρίων της χώρας. • να χορηγηθουν αμμεσα κρατικοι ποροι για συντηρηση και αναβαθμιση των εγκαταστασεων 

• να στελεχωθουν με μονιμο προσωπικό για καλυψη παγιων αναγκων • να εξασφαλιστει χρηματοδοτηση για δωρεαν χρηση απο την νεολαια μας.

Η συνδρομή και η βοήθεια του συλλόγου μας θεωρείται δεδομένη , αλλά σε αντίθετη  περίπτωση θα βρείτε τον κόσμο των μηχανικών απέναντι στο έγκλημα αυτό που  συντελείται , το οποίο θα έχει και ποινικές συνέπειες που προκύπτουν από την  αδιαφορία και έλλειψη ανάληψης δράσης εκ μέρους της Πολιτείας. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί