Βενιζέλειο: Αγανάκτηση και οργή – Επί ώρες στις ουρές των ΤΕΠ ακόμα και με σπασίματα!

φωτογραφία αρχείου

Αγανάκτηση και οργή επικρατεί αυτή ακριβώς την ώρα στα ΤΕΠ του Βενιζελείου καθώς άνθρωποι αναμένουν και 3 ή 4 ώρες για να τους δει όχι ο γιατρός αλλά να περάσουν από τη… διαλογή!

Αγανακτισμένοι αλλά και ταλαιπωρημένοι ασθενείς και συνοδοί επικοινωνούν με το Candiadoc προκειμένου να καταγγείλουν τις άθλιες συνθήκες στο δημόσιο νοσοκομείο… Χαρακτηριστικό είναι ότι γυναίκα με σπασμένο ισχίο αναμένει πάνω από ώρες, δηλαδή περίπου από τη 1 το μεσημέρι, προκειμένου να περάσει… από διαλογή!

“Διαμαρτυρόμαστε, ζητούμε να προχωρήσουν οι ουρές αλλά μας απαντούν ότι ουδείς υπεύθυνος υπάρχει για να μας ακούσει και να δώσει λύσεις”, μας είπαν χαρακτηριστικά ασθενείς και συνοδοί.

Η δημόσια υγεία φαίνεται να επιστρέφει στο 1980…

Δείτε επίσης:

Βενιζέλειο: Στην ουρά 3 ή 4 ώρες στα ΤΕΠ, αλλά οι “άριστοι”, αντί γιατρών έστειλαν… σεκιουριτάδες, όπως στο ΠΑΓΝΗ!

ΠΑΓΝΗ: Στρατόπεδο ή νοσοκομείο; Χωρίς γιατρούς, νοσηλευτές ή θερμόμετρα αλλά με πλήθος σεκιουριτάδων…

ΥΓ: Κι επειδή κάποιοι νομίζουν ότι με φωνές και αυταρχισμό στα τηλέφωνα θα “κρύψουν” μια κατάσταση, είναι βαθιά γελασμένοι. Ειδικά η κυρία που από το 2813408590 (ΤΕΠ Βενιζελείου) βάλθηκε να μας “ελέγξει” για το αν πρέπει ή αν μπορούμε να ασχολούμαστε… Σκεφτόμαστε, αφού με τόσο θράσος και “καπετανλίκι” πήρε να “ελέγξει” εμάς, πώς απαντά στους πολίτες που διαμαρτύρονταν… Όπως ακριβώς είπαν μερικοί που μας ενημέρωσαν: “δεν ασχολείται κανείς με εσάς και τις διαμαρτυρίες σας”…

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Βενιζέλειο: Αγανάκτηση και οργή – Επί ώρες στις ουρές των ΤΕΠ ακόμα και με σπασίματα!”

  1. Αυγουλαδάκη Μαρία

    Επειδή δυστυχώς εδώ και ένα χρόνο είχα την ατυχία να (ζητώ την βοήθεια): ανήμπορη από παράλυση της σπονδυλικής στήλης έχω ταλαιπωρηθεί αφάνταστα … Κι όταν κατάφερα να χειρουργηθω (σπονδυλοδεσία) στο τμήμα ορθοπαιδικής κλινικής (ούτε στον μεσαίωνα) χωρίς κουδούνι αν συμβεί κάτι (πού συνέβη….. Να ειδοποιήσεις τουαλέτα δεν υπάρχει στην κλινική αυτή …. Αποτέλεσμα χειρουργημενη μόνη μου χωρίς βοήθεια να σηκωθώ με τούς ορούς να βρω τουαλέτα…. Έφυγε ή παροχή και δεν ήρθε κανείς για βοήθεια οπότε από το αίμα δημιουργήθηκε μια μπάρα ξεραμένη μέσα στην σπονδυλοδεσια…. Και έπαθα επιπλοκή. Σέ έξι μέρες μετά με έβαλαν πάλι χειρουργείο επτάμισι ώρες και δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Νά σάς πω ( καθότι ήμουν νοσοκόμα χρόνια) Ένας δεν ξέρει να βρει φλέβα…. Δεν μου άφησαν φλέβα άσπαστη. Έχω φωτογραφίες….. Τώρα; Με μορφίνης φάρμακα γιατί πονάω πολύ……. Κάποιος πρέπει να κάνει κάτι….. Γιατί έζησα μέσα στο θάλαμο αυτόν και στις γριούλες (τα βασανιστήρια) ΈΛΕΟΣ!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί