Ο Λάμπρος Βαμβακάς για την υποψηφιότητά του στο ΠΑΣΟΚ: Κίνητρο και δύναμη μου οι πολίτες και η κοινωνία

Την πρώτη του δήλωση μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του έκανε ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Λάμπρος Βαμβακάς.

Δείτε επίσης:

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Τα ψηφοδέλτια της Κρήτης – Εγκρίθηκαν οι 350 από τους 400 υποψηφίους όλης της χώρας

ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ: Ο Λάμπρος Βαμβακάς υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο – Αλλάζει το εσωκομματικό τοπίο

Στη δήλωση του ευχαριστεί τον Νίκο Ανδρουλάκη και τα συλλογικά όργανα του κόμματος, δίνει το πολιτικό του στίγμα και απευθύνει μήνυμα στους πολίτες -ψηφοφόρους.

Αναλυτικά η δήλωση αναφέρει: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και τα Συλλογικά Όργανα του Κινήματος για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου στις επερχόμενες εθνικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή στην κοινή προσπάθεια που κάνουμε Όλοι Μαζί για την Πολιτική μεταρρύθμιση, Κοινωνική Συνοχή και Οικονομική Ανάπτυξη που θα ανοίξει το δρόμο για την Σταθερότητα και την Πρόοδο σε μια περίοδο πολύ κρίσιμη για τη χώρα. Ταυτόχρονο, η κάθοδος στις εκλογές, με τον πολτικό χώρο που ανήκω και στηρίζω σταθερά εδώ και δεκαετίες,  αποτελεί τεράστια ευθύνη απέναντι στους συμπολίτες μου, οι οποίοι επιζητούν ουσιαστικές προτάσεις και αποτελεσματικές λύσεις στα συνεχώς αυξανόμενα καθημερινά τους προβλήματα.

Ζητώ τη στήριξη σας για να ενώσουμε τη φωνή μας, ώστε να αποκτήσουμε λόγο και να συμβάλλουμε δημιουργικά στις αποφάσεις που λαμβάνονται για εμάς στην κεντρική πολιτική σκηνή. Όσοι με ξέρετε, γνωρίζετε ότι δεν πρόκειται να σας διαψεύσω και θα Αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να δικαιώσω τις προσδοκίες σας.

Κίνητρο και δύναμη μου οι πολίτες και η κιοινωνία.

Για μια Ελλάδα με Αξιοπρέέια. Για τη Δημοκρατική Αλλαγή, την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, την Κοινωνική Συνοχή, τη Νέα Γενιά”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί