Ρέθυμνο: Βίντεο-ντοκουμέντο από τον αιματηρό καβγά στο μπαρ -Η στιγμή που ο αστυνομικός πυροβολεί

Όσο περνούν οι ώρες, έρχονται νέα στοιχεία για το αιματηρό περιστατικό στο μπαρ του Ρεθύμνου, που οδήγησε στον τραυματισμό δύο ανθρώπων: Ενός θαμώνα που πυροβολήθηκε από αστυνομικό και του αστυνομικού που μαχαιρώθηκε από τον θαμώνα!

Πριν από λίγο, είδε το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο με τον αιματηρό καβγά, που τράβηξε κάποιος από τους δεκάδες έντρομους πολίτες, που έτυχε να διασκεδάζουν στο συγκεκριμένο μαγαζί το βράδυ του Σαββάτου.

Δείτε:

Κρήτη: Αιματηρό επεισόδιο με δυο τραυματίες σε μπαρ – Αστυνομικός πυροβόλησε νεαρό που τον μαχαίρωσε

Στο βίντεο της ΕΡΤ, ακούγεται ξεκάθαρα ο πυροβολισμός του αστυνομικού…

Στο επεισόδιο εμπλέκεται αστυνομικός που υπηρετεί στο Ρέθυμνο και μια παρέα νεαρών από τον Μυλοπόταμο. Η ΕΡΤ έφερε στη δημοσιότητα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ακούγεται ο πυροβολισμός που προκάλεσε πανικό στους αυτόπτες μάρτυρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

https://www.ertnews.gr/webtv/live-uni/vod/dt-uni-vod.php?f=2023/tv/news-themata-ianouarios/20230129-PYROVOLISMOS-RETHYMNO-DOCUMENTO.mp4&bgimg=https://www.ert.gr/themata/photos/2023/01/20230129-PYROVOLISMOS-RETHYMNO-DOCUMENTO.jpg

Αν τώρα στο σκηνικό, προστεθούν και τα αδέρφια του θαμώνα που διασκέδαζαν και αυτά έχοντας μαζί τους στο μπαρ… μαχαίρια (!) καταλαβαίνει κάποιος ότι η νύχτα του Σαββάτου, μόνο… διασκεδαστική δεν ήταν σε αυτό το νυχτερινό μαγαζί του Ρεθύμνου αλλά και σε ολόκληρη τη γειτονιά!

Στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου πήγαν για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και τα άλλα μέλη της παρέας των νεαρών. Τελικά η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 27χρονου και του αστυνομικού για την εμπλοκή τους στο αιματηρό επεισόδιο, αλλά και στη σύλληψη δύο ακόμα νεαρών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαχαίρια.

Να σημειωθεί ότι οι τέσσερις νεαροί από το Μυλοπόταμο έσπασαν και την τζαμαρία κινηματογράφου που βρίσκεται κοντά στο σημείο της συμπλοκής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί