ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ: Ο Λάμπρος Βαμβακάς υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο – Αλλάζει το εσωκομματικό τοπίο

Δεν ξέρω τι χρήμα ρίχνουν ή θα ρίξουν για την προβολή τους κάποιοι από τους εμφανιζόμενους υποψήφιους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) στο Ηράκλειο, τι προβολή εξασφαλίζουν νυν, πρώην αλλά και τέκνα πρώην βουλευτών, αλλά φαίνεται ότι τα πράγματα στο εσωκομματικό πεδίο έχουν ήδη ανατραπεί για τα καλά. Όχι βέβαια από τους εμφανιζόμενους (γνωστοί είναι άλλωστε) στα διάφορα μέσα να μιλούν επί παντός του επιστητού, αλλά από μια άλλη υποψηφιότητα.

Μαθαίνω λοιπόν ότι το γραφείο του προέδρου του ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) Νίκου Ανδρουλάκη έχει προσθέσει το όνομα εξαιρετικού ανθρώπου και επιστήμονα (κι όχι απλά πολιτικάντη, όπως είναι συνήθως το “απαραίτητο προσόν”), του Λάμπρου Βαμβακά, με τον οποίο έχει ήδη συμφωνήσει ο κ. Ανδρουλάκης.

Ο διευθυντής της Παθολογικής Ογκολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ, νυν περιφερειακός σύμβουλος και μέχρι πρότινος αντιπεριφερειάρχης Υγείας, δε φαίνεται να αγχώνεται και να βιάζεται για την υποψηφιότητα. Εκείνος την πορεία του ακολουθεί και στο σπουδαίο του επιστημονικό έργο στηρίζεται. Γι αυτό στο νοσοκομείο βρίσκεται και δεν αναζητά τηλεπαράθυρα.

Άλλωστε δε νομίζω ότι έχει και ανάγκη “εξαγοράς” προβολής…

Άντε, καλή δύναμη στον στίβο της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Εκεί όπου η επιβίωση πάντως (και στις ειδικές κομματικές και πολιτικές συνθήκες) δεν χρειάζεται αγιαστούρα…)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί