Τον… ενθουσίασε τόσο η μπούρδα του με τους “αριστερούς του χαβιαριού”, που την ξανάπε!

Αλλεργία στην κριτική της αντιπολίτευσης για τη νέα απάτη με το market pass έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που στην εισήγησή του στην τελευταία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου για το 2022 δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του.

Έτσι για άλλη μια φορά προχώρησε σε ένα αντιΣΥΡΙΖΑ παραλήρημα, επαναλαμβάνοντας τα περί «αριστερών του χαβιαριού» όπως είχε κάνει και με το αποτυχημένο «καλάθι του νοικοκυριού».

Δείτε:

Χαβιάρια και κουβαδάκια για έναν εγωπαθή και προκλητικό μέχρι το τέλος της πρωθυπουργίας του

Το χαβιάρι και το στυλιάρι

Κουτσούμπας για Μητσοτάκη: Αντί να ειρωνεύεται με μπούρδες για το χαβιάρι, ας λάβει μέτρα

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φανέρωσε την έντονη ενόχλησή του κάνοντας λόγο για σχόλια «που αλληλοδιαψεύδονται καθώς δεν μπορεί να συγκρίνεται ένα έκτακτο επίδομα με τα προεκλογικά αντίδωρα άλλων εποχών». 

Μίλησε για «επιπόλαιες προσεγγίσεις» που «φανερώνουν απλώς την αναλυτική αδυναμία και των “αριστερών του χαβιαριού”», ενώ σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι «η κυβέρνηση είναι στο πλευρό της κοινωνίας» και ότι η παράταξη της ΝΔ «είναι αληθινά λαϊκή και προοδευτική».

Ταυτόχρονα, επιτέθηκε και στους «φιλελεύθερους πολυτελείας» στη χώρα μας, όπως είπε, υποστηρίζοντας ότι «η αναδιανομή του πλούτου δεν ανταγωνίζεται την δημοσιονομική ισορροπία όταν πρόκειται για φόρους που δεν επιβαρύνουν το δημοσιονομικό χρέος».

Το υπουργικό συμβούλιο συνεδριάζει με έξι θέματα στην ατζέντα. Ο Κυρ. Μητσοτάκης υποστήριξε στην εισήγησή του ότι «η δουλειά συνεχίζεται μέχρι να οδηγηθούμε στις εκλογές στο τέλος της τετραετίας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί