Βουλευτές Αν. Κρήτης ΣΥΡΙΖΑ: αίτημα αναστολής της αύξησης των εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών μηχανικών

Με πρωτοβουλία Μαμουλάκη η κατάθεση της επιστολής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας – Τμήμα Ανατολικής Κρήτης ως Αναφορά προς τον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων

Την αναγκαιότητα αναστολής της αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών μηχανικών, όπως περιγράφεται από σχετική επιστολή του ΤΕΕ/ΤΑΚ, αναδεικνύει με την κατάθεση της σχετικής επιστολής ως Αναφοράς προς τον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, με την συνυπογραφή των Βουλευτών Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη και Νίκου Ηγουμενίδη και Λασιθίου Μανώλη Θραψανιώτη.

Με την επιστολή του το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας – Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, εκφράζει την αγωνία και την αγανάκτηση των συνεπών μελών του, καθώς το αυξημένο κόστος διαβίωσης και επαγγελματικής δραστηριότητας έχει πλήξει και τον επιστημονικό κλάδο των μηχανικών. Για τον λόγο αυτό, ζητάει και την αναστολή της αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών τους.

Οι Βουλευτές ζητούν απάντηση από τον αρμόδιο Υπουργό σχετικά με το εάν σκοπεύει να ικανοποιήσει το αίτημα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας – Τμήμα Ανατολικής Κρήτης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί