ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Πορφυρογέννητος γόνος ο Μητσοτάκης – Θράσος να μιλάει για «αριστερά του χαβιαριού»

Σκληρή απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο νέο κρεσέντο λαϊκισμού του Κυριάκου Μητσοτάκη, που από τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου χαρακτήρισε «αριστερούς του χαβιαριού» όσους αντιδρούν στην απάτη του market pass.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπογραμμίζει ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης «ως πορφυρογέννητος γόνος, δεν νοιώθει στο παραμικρό τα προβλήματα και τα αδιέξοδα των πολιτών» και προσθέτει ότι «θέλει θράσος να μιλά για “αριστερά του χαβιαριού”». 

Δείτε:

Τον… ενθουσίασε τόσο η μπούρδα του με τους “αριστερούς του χαβιαριού”, που την ξανάπε σήμερα!
 
Η Κουμουνδούρου τονίζει ότι ο πρωθυπουργός θυμήθηκε να δώσει κουπόνια 20 ευρώ για τρόφιμα, λίγο πριν τις εκλογές, αφού για 15 μήνες κάνει πλάτη στην αισχροκέρδεια. Την ίδια ώρα δεν λέει κουβέντα για τις νέες ανατιμήσεις στην αγορά και για τις νέες αυξήσεις 29% που έρχονται το Γενάρη στα τιμολόγια του ρεύματος. 
 
«Αν ωστόσο ο κ. Μητσοτάκης έχει μετανιώσει και θέλει πραγματικά να στηρίξει ουσιαστικά αδύναμους και μεσαία τάξη και να μειώσει τις τιμές στην αγορά, δεν έχει παρά να ψηφίσει την τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την έκτακτη μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα. Αν την απορρίψει, απλά επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά ότι η λεηλασία έχει την υπογραφή του και πως θεωρεί τους πολίτες κορόιδα» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Ολόκληρη η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις δηλώσεις Μητσοτάκη

«Ο κ. Μητσοτάκης, ως πορφυρογέννητος γόνος, δεν νοιώθει στο παραμικρό τα προβλήματα και τα αδιέξοδα των πολιτών, που δεν έχει ιδέα πώς μπορεί να βγάζουν το μήνα νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Θέλει λοιπόν θράσος να μιλά για «αριστερά του χαβιαριού». 
 
Αφού για 15 μήνες κάνει πλάτη στην αισχροκέρδεια και υλοποιεί τη μεγαλύτερη αναδιανομή πλούτου που έχει γίνει ποτέ στη χώρα, λίγους μήνες πριν τις εκλογές θυμήθηκε να δώσει κουπόνια 20 ευρώ για τρόφιμα. Την ίδια ώρα δεν λέει κουβέντα για τις νέες ανατιμήσεις στην αγορά, για τις νέες αυξήσεις 29% που έρχονται το Γενάρη στα τιμολόγια του ρεύματος. 
 
Αν ωστόσο ο κ. Μητσοτάκης έχει μετανιώσει και θέλει πραγματικά να στηρίξει ουσιαστικά αδύναμους και μεσαία τάξη και να μειώσει τις τιμές στην αγορά, δεν έχει παρά να ψηφίσει την τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την έκτακτη μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα. 
 
Αν την απορρίψει, απλά επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά ότι η λεηλασία έχει την υπογραφή του και πως θεωρεί τους πολίτες κορόιδα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί