Διαγωνισμός “Μένουμε σπίτι και Χτίζουμε την πόλη του μέλλοντος”

Όροι διαγωνισμού:

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ:
Η Λέσχη Φίλων LEGO “Breeks” (https://breeks.gr), η οποία εδρεύει στην Αθήνα (εφεξής καλούμενοι “Διοργανωτές”), σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Επιστημών Ηρακλείου, διοργανώνει τον διαγωνισμό “Μένουμε σπίτι και Χτίζουμε την πόλη του μέλλοντος” (εφεξής ο “Διαγωνισμός”).
Με την συμμετοχή στον διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι δεσμεύονται από τους επίσημους κανόνες αυτού.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί κατά το χρονικό διάστημα που αρχίζει την Δευτέρα 16η Μαρτίου 2020 και ώρα 00:01 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 12η Απριλίου 2020 και ώρα 23:59 (εφεξής «Διάρκεια του Διαγωνισμού»).
Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά τη λήξη της Διάρκειας του Διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή και δε θα δεσμεύει τους Διοργανωτές ως προς το εμπρόθεσμο της συμμετοχής.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ:
Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας ηλικίας 5 ετών και άνω.
Όλοι οι συμμετέχοντες από 5 έως 18 ετών πρέπει να έχουν τη συγκατάθεση γονέων ή κηδεμόνων.

ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Οι συμμετοχές μπορούν να υποβληθούν στην πλατφόρμα του διαγωνισμού όπως περιγράφεται πιο κάτω.

  • Εάν είσαι κάτω των 18 ετών:
    • Πάρε την άδεια των γονέων σου για να συνδεθείς στο ίντερνετ, και πήγαινε στην ιστοσελίδα του Διαγωνισμού στο breeks.gr.
    • Ανέβασε την φωτογραφία της δημιουργίας σου μέσω της ειδικής φόρμας που υπάρχει εκεί.
    • Ζήτησε από τους γονείς σου να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και να δεχθούν τους όρους συμμετοχής και να δώσουν τη συγκατάθεσή τους.
  • Εάν είσαι 18 ετών ή άνω:
    • Πήγαινε στην ιστοσελίδα του Διαγωνισμού στο breeks.gr.
    • Ανέβασε την φωτογραφία της δημιουργίας σου μέσω της ειδικής φόρμας που υπάρχει εκεί.
    • Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και αποδέξου τους όρους συμμετοχής.

Με την συμμετοχή του στο Διαγωνισμό ο συμμετέχων δηλώνει ότι έλαβε γνώση και αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα τους παρόντες Όρους Συμμετοχής του Διαγωνισμού.

Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που έχουν υποβληθεί εντός της Διάρκειας του Διαγωνισμού και στις οποίες οι διαγωνιζόμενοι έχουν τηρήσει τη διαδικασία συμμετοχής που περιγράφεται ανωτέρω, πληρούν τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού και έχουν αποδεχθεί τους όρους αυτού. 
Οι συμμετέχοντες φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για την πλήρη και ορθή συμπλήρωση και υποβολή των στοιχείων τους. Ελλειπής ή μη ορθή ή μη αληθής συμπλήρωση των στοιχείων των συμμετεχόντων παρέχει δικαίωμα στους Διοργανωτές να ακυρώσουν την συμμετοχή τους. Κάθε συμμετέχων δηλώνει ρητώς ότι τα δηλωθέντα προσωπικά στοιχεία ανήκουν στον ίδιο και δεν προσβάλλει προσωπικά δεδομένα ή το δικαίωμα της προσωπικότητας οποιουδήποτε τρίτου.

Η Διοργανωτές δεν ευθύνονται για την μεταφορά των δημιουργιών, την φύλαξή τους και την ακεραιότητά τους, για όλη την διάρκεια του διαγωνισμού.

ΟΔΗΓΙΕΣ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ:

  • Οι δημιουργίες θα πρέπει να είναι κατασκευασμένες με αποκλειστική χρήση τούβλων και λοιπών στοιχείων LEGO (DUPLO, System, Technic, Mindstorms, Education κλπ)
  • Οι δημιουργίες θα πρέπει να είναι μοναδικές και πρωτότυπες και όχι αντίγραφα άλλων δημιουργιών ή εμπορικών σετ της εταιρείας LEGO.
  • Απαγορεύεται η χρήση αντιγράφων τούβλων απομιμήσεων LEGO. Δημιουργίες που θα περιέχουν απομιμήσεις τούβλων LEGO θα αποκλείονται από τον Διαγωνισμό χωρίς προειδοποίηση.
  • Δημιουργίες, που θα υποβληθούν και θα σχετίζονται με τα παρακάτω θέματα θα ακυρώνονται:
    • Πολιτική και πολιτικά σύμβολα, καμπάνιες ή κινήματα.
    • Θρησκευτικές αναφορές συμπεριλαμβανομένων συμβόλων, κτιρίων ή ανθρώπων.
    • Σεξ, ναρκωτικά ή κάπνισμα.
    • Αλκοόλ σε οποιαδήποτε σημερινή κατάσταση.
    • Υβριστικό λεξιλόγιο.
    • Θάνατος, σκοτωμός, αίμα, τρομοκρατία ή βασανισμός.
    • Ρατσισμός, εκφοβισμός ή σκληρότητα σε πραγματικά ζώα.
  • Οι Συμμετοχές δεν πρέπει να εμφανίζουν κανένα ταυτοποιήσιμο χαρακτηριστικό οποιουδήποτε ατόμου, ή οποιουδήποτε προϊόντος, εμπορικού σήματος ή περιουσίας οποιουδήποτε άλλου ατόμου ή επιχειρηματικής οντότητας η οποία προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.
  • Η Συμμετοχή δεν πρέπει να περιέχει υλικό το οποίο είναι ανάρμοστο, απρεπές, άσεμνο, απεχθές, επιζήμιο, δυσφημιστικό, συκοφαντικό ή υβριστικό.
  • Η Συμμετοχή δεν πρέπει να περιέχει υλικό που ενισχύει τη μισαλλοδοξία, το ρατσισμό, το μίσος ή την κακία εναντίον οποιασδήποτε ομάδας ή ατόμου ή ενισχύει τη διάκριση βάσει φυλής, φύλου, θρησκείας, εθνικότητας, αναπηρίας, σεξουαλικού προσανατολισμού ή ηλικίας.
  • Η Συμμετοχή δεν πρέπει να περιέχει υλικό που είναι παράνομο, παραβιάζει ή αντιτίθεται στους νόμους ή κανονισμούς της κείμενης ελληνικής νομοθεσίας.
  • Περιορισμοί στον Αριθμό Συμμετοχών: Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό Συμμετοχών που υποβάλλονται ανά άτομο ή νοικοκυριό.

ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΩΡΩΝ:

Οι διαγωνιζόμενοι θα χωριστούν σε 3 κατηγορίες, ανάλογα με την ηλικία τους:

  • Κατηγορία “Α”, από 6 έως 13 ετών
  • Κατηγορία “Β”, από 14 έως 18 ετών
  • Κατηγορία “Γ”, από 19 ετών και άνω
  • Κατηγορία “Δ”, συνεργατικές δημιουργίες γονέων και παιδιών

Όλες οι δημιουργίες θα βαθμολογηθούν από τριμελή επιτροπή που θα αποτελείται από μέλη της Λέσχης φίλων LEGO “Breeks”, ανά κατηγορία, ανάλογα με τα παρακάτω:

  • Μέγεθος δημιουργίας (1-5 πόντοι)
  • Αριθμός κομματιών που χρησιμοποιήθηκαν (1-5 πόντοι)
  • Χρήση τεχνικών χτισίματος LEGO (1-5 πόντοι)
  • Πρωτοτυπία (1-5 πόντοι)

ΔΩΡΑ:
Τα δώρα του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν με νεότερη ανακοίνωση πριν την λήξη του.

Τα δώρα θα αποσταλούν στους νικητές μετά από επικοινωνία μαζί τους.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ:

Κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού και μετά τη λήξη αυτού, η Διοργανωτές θα συλλέξουν και θα επεξεργαστούν τα δηλωθέντα στοιχεία των συμμετεχόντων, σε συμμόρφωση με το νέο Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679/ΕΕ «για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» όπως εκάστοτε ισχύει (εφεξής «ο Κανονισμός»), με σκοπό την προσήκουσα διεξαγωγή του Διαγωνισμού, την ανάδειξη των νικητών και την απόδοση των δώρων σε αυτούς.
Με τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό, κάθε συμμετέχων παρέχει τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή του στους Διοργανωτές να τηρούν σε ηλεκτρονικό ή μη αρχείο και να επεξεργάζονται, κατά την κρίση τους και το Νόμο, τα προσωπικά του στοιχεία αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό της προσήκουσας διεξαγωγής του Διαγωνισμού, την ανάδειξη των νικητών και την απόδοση των δώρων σε αυτούς.
Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, κάθε συμμετέχων διατηρεί το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά του δεδομένα, καθώς και το δικαίωμα να ενημερωθεί σχετικά με τις πληροφορίες που τηρούνται από τους Διοργανωτές για αυτόν/ή και να λάβει αντίγραφο αυτών, το δικαίωμα να διορθώσει ή/και να διαγράψει κάποια ή όλα τα προσωπικά του δεδομένα, καθώς και να προβάλει αντιρρήσεις για την περαιτέρω επεξεργασία τους. Επίσης, έχει το δικαίωμα να ζητήσει να περιοριστούν οι πληροφορίες που έχουν οι Διοργανωτές για αυτόν/ή ή/και οι σκοποί της επεξεργασίας τους. Για την άσκηση των δικαιωμάτων του κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με την Λέσχη Breeks με αποστολή email στο info@breeks.gr ή μέσω της ειδικής φόρμας επικοινωνίας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα breeks.gr .

ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ:

Μετά την παραλαβή του δώρου οι νικητές ουδεμία άλλη αξίωση ή εν γένει απαίτηση θα διατηρούν κατά των Διοργανωτών. Οι Διοργανωτές δεν υπέχουν καμία ευθύνη προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για τυχόν ελάττωμα του δώρου ή για οποιαδήποτε ζημία ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με τα δώρα του Διαγωνισμού.

ΕΥΘΥΝΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ:

Κάθε συμμετέχων στο Διαγωνισμό οφείλει να ενεργεί νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών και σε περίπτωση που προβαίνει σε οποιαδήποτε ενέργεια που περιέχει δόλο, όσον αφορά στη συμμετοχή στον Διαγωνισμό, αποβάλλεται άμεσα από αυτόν από τους Διοργανωτές, οι οποίοι δικαιούνται να προβούν σε κάθε νόμιμη και πρόσφορη ενέργεια εναντίον του. Οι Διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να ακυρώνουν συμμετοχές ενδιαφερόμενων στο Διαγωνισμό, μεταξύ άλλων και σε περίπτωση που ο συμμετέχων προσβάλλει την εικόνα ή/και τη φήμη των Διοργανωτών, ή/και τα ήθη γενικότερα κ.λ.π.

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:

Οι συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά των Διοργανωτών. H δε αποδοχή των παρόντων όρων συνεπάγεται την παραίτηση των συμμετεχόντων από κάθε σχετική αξίωση έναντι αυτών.

ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ:

Οι Διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα (α) να αναστείλουν προσωρινά ή να ματαιώσουν το Διαγωνισμό, σε περίπτωση που προκύψουν τεχνικά ή άλλα προβλήματα ή απρόβλεπτες περιστάσεις εκτός της εύλογης δυνατότητας ελέγχου τους, που μπορεί να βλάψουν την ακεραιότητα της διεξαγωγής του και (β) να τροποποιήσουν χωρίς ειδοποίηση, κατά την απόλυτη διακριτική τους ευχέρεια, τους παρόντες όρους του Διαγωνισμού εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο, τηρώντας όρους διαφάνειας και αντικειμενικότητας. Η αναστολή/ματαίωση του Διαγωνισμού και/ή κάθε τροποποίηση των όρων του Διαγωνισμού θα ανακοινώνονται εγγράφως και θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα https://breeks.gr/

Στην περίπτωση αυτή οι Διοργανωτών δεν θα υπέχουν οποιαδήποτε υποχρέωση για τυχόν αποζημίωση οιουδήποτε προσώπου και σε καμία περίπτωση δεν θα ευθύνονται για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν αναστολή, διακοπή, ή δυσλειτουργία του Διαγωνισμού.

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων Συμμετοχής και των τυχόν πρόσθετων προϋποθέσεων που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι των Διοργανωτών.

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ

Η Λέσχη Φίλων LEGO “Breeks” ως υπεύθυνη επεξεργασίας, διατηρεί σε αρχείο και επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα των ιδιωτών που έχουν δηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό. Σε αυτά δεν περιλαμβάνονται ειδικές κατηγορίες δεδομένων όπως καθορίζονται στον Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 2016/679 για την Προστασία Δεδομένων («Γενικός Κανονισμός»).
Η Λέσχη Φίλων LEGO “Breeks” σεβόμενη το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων απέχει από τη γνωστοποίηση προσωπικών δεδομένων με οποιονδήποτε τρόπο σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση του υποκειμένου εκτός από τις περιπτώσεις που ρητά προβλέπονται στην ισχύουσα νομοθεσία, π.χ σε δημόσια αρχή με σκοπό τη συμμόρφωση του υποκειμένου με νόμιμη υποχρέωση.
Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα δεν υποβάλλονται σε άλλη επεξεργασία πέραν του σκοπού για τον οποίο συλλέγονται.
Τα προσωπικά δεδομένα διατηρούνται για όσο χρονικό διάστημα το υποκείμενο δεν εναντιώνεται στη διατήρησή τους, με ανώτατο χρονικό διάστημα διατήρησης τα πέντε (5) έτη.
Κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να υποβάλει αίτημα για πρόσβαση και διόρθωση ή διαγραφή των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ή περιορισμό της επεξεργασίας ή για την άσκηση ενός εκ των δικαιωμάτων του για αντίταξη, ή φορητότητα. Το αίτημα υποβάλλεται ηλεκτρονικά. Η διεκπεραίωση του αιτήματος θα έχει ολοκληρωθεί εντός τριάντα (30) ημερών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί