Κλιμάκιο των ΑΝΕΛ στην Κρήτη

Κλιμάκιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αποτελούμενο από τον Γενικό Γραμματέα του κινηματος Καράμπελα Κων/νο, τον εκπρόσωπο τύπου και υποψήφιο ευρωβουλευτή Τοσουνίδη Θεόδωρο και τους αναπληρωτές Γραμματείς Οργανωτικού, Λορεντζάτο Σπύρο και Αγορίτσα Χρόνη, τον πρόεδρο της Ν.Α.Ε.Λ. Διακομιχάλη Νικόλαο  θα περιοδεύσει στην Κρήτη με αφορμή τις επικείμενες Ευρωεκλογές του Μαΐου .

Την Παρασκευή το πρωί 12/4 θα επισκευτούν τον Άγιο Νικόλαο και το απόγευμα στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 μ.μ  στα γραφεία του κινήματος οδός 1821 αριθ. 2 συνεδρίαση στελεχών και πολιτευτών Π.Ε. Ηρακλείου όπου και θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. στις 18:15 μ.μ.

Ο Γ. Γραμματέας του κινήματος Καράμπελας Κων/νος την Παρασκευή 12/4 θα φιλοξενηθεί  στο βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Κρήτη ΤV στις 20:30 μ.μ. και ο εκπρόσωπος Τύπου Τοσουνiδης Θεόδωρος στο βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΝΟΤΟΣ ΤV στις 19:30 μ.μ.

Το Σάββατο 13/4 θα επισκευτούν το Ρέθυμνο και την Κυριακή 14/4 τα Χάνια όπου θα πραγματοποιηθούν συσκέψεις με στελέχη και πολιτευτές του κινήματος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί