Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών για τα αποτελέσματα των εκλογών του ΣΕΠΕ «Φαιστός»

Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα των εκλογών του ΣΕΠΕ «Φαιστός», εξέδωσε η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται αναλυτικά:

   Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που προσήλθαν τη Δευτέρα 27/5 στις εκλογές του ΣΕΠΕ «Φαιστός». Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όσους και όσες στήριξαν με την ψήφο τους την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών, συμβάλλοντας στην αύξηση του ποσοστού της από το 2022 (+6.25%) και στην εκλογή 1 έδρας στο ΔΣ του συλλόγου μετά από χρόνια.

   Το αποτέλεσμα αυτό φανερώνει την ανερχόμενη δυναμική της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών, τη δύναμη των εκπαιδευτικών και τη βαθιά ανάγκη για την ύπαρξη ενός σωματείου διεκδικητικού, ζωντανού και ανεξάρτητου από τα κυβερνητικά προστάγματα. Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, έχουμε ανάγκη ένα Πρωτοβάθμιο Σωματείο και μία Ομοσπονδία που θα συγκρούονται με την , αντιλαϊκή – αντιεκπαιδευτική πολιτική της εκάστοτε κυβέρνησης, τις κατευθύνσεις και τις επιταγές της ΕΕ, του ΟΟΣΑ και του κεφαλαίου, θα αναδεικνύουν την ουσία των αλλαγών στην εκπαίδευση, θα είναι στήριγμα των εκπαιδευτικών σε κάθε πρόβλημα, μικρό και μεγάλο, δε θα λυγίζουν μπροστά στην καταστολή και τις αποφάσεις των δικαστηρίων. Απάντηση στον κυβερνητικό – εργοδοτικό συνδικαλισμό είναι η ενεργή συμμετοχή στη ζωή του σωματείου.

   Με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα και στα δύσκολα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών δεσμεύεται να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της ώστε να συνεχιστεί και να κλιμακωθεί ο αγώνας ενάντια στην κατηγοριοποίηση των σχολείων μας, την εμπορευματοποίηση! Με τους εκπαιδευτικούς στο προσκήνιο για το σχολείο των σύγχρονων αναγκών μας, για δουλειά με δικαιώματα, για ολόπλευρη μόρφωση των μαθητών μας!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί