Βασιλειές: 11 μέρες πριν την έναρξη της χρονιάς, το νηπιαγωγείο ακόμα δεν ολοκληρώθηκε

   

φωτογραφία αρχείου

  Οι γονείς του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Βασιλειών και του Νηπιαγωγείου Βασιλειών είδαμε με ανακούφιση να εισακούονται οι εκκλήσεις μας προς την Δημοτική Αρχή, και μέσα στο καλοκαίρι να ξεκινούν τα απαραίτητα έργα στο Δημοτικό Σχολείο της κοινότητας για την τοποθέτηση των απαραίτητων αιθουσών,προκειμένου την νέα σχολική χρονιά όλα τα παιδιά των Βασιλειών να μπορέσουν να φοιτήσουν σε αυτό και να μην υποχρεωθούν να μετακινηθούν σε άλλα σχολεία.

     Όμως καθώς η έναρξη της σχολικής χρονιάς πλησιάζει η αρχική μας ανακούφιση μετατρέπεται σε αγωνια καθώς τα έργα συνεχίζονται μεν, απέχουν δε ακόμα από την ολοκλήρωση τους. Η διαμόρφωση του όμορου στο σχολείο οικοπέδου δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί προκειμένου να τοποθετηθούν οι αίθουσες και τα απαραίτητα ηλεκτρολογικά έργα, παρόλη την άμεση αυτοψία της ΔΕΔΔΗΕ, δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα. 

     Απομένουν 11 ημέρες για τα παιδιά να μπουν στις αίθουσες και να αρχίσουν τα μαθήματα και είναι αναγκαίο όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες να κάνουν την ύστατη προσπάθεια ώστε στις 11 Σεπτεμβρίου οι αίθουσες να βρίσκονται στην θέση τους έτοιμες να υποδεχτούν τους μαθητές. 

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Βασιλειών

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού ΣχολείουΒασιλειών

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί