Αλέξης Καλοκαιρινός: Περιοδεία στις Βασιλειές

“Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά για την ανάπτυξη όλων των οικισμών”

Το σχεδιασμό της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» για τις Βασιλειές, μια περιοχή με ραγδαία οικιστική ανάπτυξη της τελευταίες δεκαετίες, καθώς και τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του, παρουσίασε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης Αλέξης Καλοκαιρινός, που επισκέφθηκε για άλλη μια φορά περιοχή.

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός, έχοντας καταγράψει τις ανάγκες και τα προβλήματα των Βασιλειών και συνομιλώντας με πολλούς κατοίκους, ανέφερε ότι όλα τα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά τους αλλά και οι προοπτικές που υπάρχουν, θα τεθούν στο τραπέζι μετά τις εκλογές, εάν οι Δημότες τον επιλέξουν στο τιμόνι του Δήμου.


Στα ζητήματα πρώτης προτεραιότητας προέταξε την επικαιροποίηση και επέκταση του σχεδίου πόλης στις Βασιλειές, ώστε να ανασάνει η περιοχή με την απελευθέρωση κοινόχρηστων χώρων, την κατασκευή πάρκων και παιδικών χαρών, χώρων άθλησης, τη δημιουργία σχολικών μονάδων, την αναβάθμιση του δρόμου Φορτέτσας – Αγίου Σύλλα και τη δημιουργία νέων αγροτικών δρόμων. «Είμαστε αποφασισμένοι» δήλωσε ο Αλέξης Καλοκαιρινός, «να δουλέψουμε σκληρά για να αναπτυχθεί ισόρροπα όλος ο Δήμος Ηρακλείου και οι οικισμοί όπου διαμένουν χιλιάδες Δημότες, όπως στις Βασιλειές, έχοντας τα ίδια δικαιώματα με τους κατοίκους της πόλης. Έχουμε σχέδιο, έχουμε πρόγραμμα, έχουμε θέληση. Και θα τα καταφέρουμε!» τόνισε ο Αλέξης Καλοκαιρινός στέλνοντας μήνυμα νίκης για τις επερχόμενες εκλογές.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί