Λονδίνο: «Τράκαραν» δύο αεροπλάνα στο Χίθροου (φωτο)

Δύο αεροπλάνα συγκρούστηκαν στον διάδρομο προσγείωσης και απογείωσης του Χίθροου, στο Λονδίνο.

Ρυμουλκό έσπρωχνε πίσω αεροπλάνο της Virgin Atlantic όταν το φτερό του συγκρούστηκε με την ουρά ενός κοντινού αεροσκάφους της British Airways, δήλωσαν μάρτυρες.

Όπως δείχνει φωτογραφία, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης σπεύδουν στο σημείο του ατυχήματος στον τερματικό σταθμό 3 του Χίθροου.

Κανείς δεν επέβαινε στο αεροσκάφος της Virgin Atlantic, (Boeing787-9), τη στιγμή της σύγκρουσης, δήλωσε η αεροπορική εταιρεία.

Εκπρόσωπος της Virgin Atlantic δήλωσε: «Η άκρη του φτερού ενός από τα άδεια αεροσκάφη μας ήρθε σε επαφή με ένα άλλο αεροσκάφος, ενώ ρυμουλκούνταν από την εξέδρα στον Τερματικό Αεροσταθμό 3 του Χίθροου του Λονδίνου.

Η ασφάλεια των πελατών και του πληρώματός μας είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι κανένας πελάτης δεν επέβαινε στο αεροσκάφος της Virgin Atlantic κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Έχουμε ξεκινήσει μια πλήρη και ενδελεχή έρευνα. Οι ομάδες μηχανικών μας πραγματοποιούν ελέγχους συντήρησης στο αεροσκάφος, το οποίο για την ώρα έχει τεθεί εκτός λειτουργίας».

Το ατύχημα δεν έχει διαταράξει το πρόγραμμα των δρομολογίων της Virgin στο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της χώρας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί