Κασσελάκης σε Μητσοτάκη: Αν δεν έχετε κάτι να κρύψετε, στείλτε τον Καραμανλή στη Δικαιοσύνη

«Αν δεν έχετε τίποτα να κρύψετε, ικανοποιήστε όχι το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ενός ολόκληρου λαού: Στείλτε τον Κώστα Καραμανλή στη Δικαιοσύνη» τονίζει ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης, θέτοντας δύο ξεκάθαρα ερωτήματα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά και την παράδοση του κατηγορητηρίου για το έγκλημα των Τεμπών.

Δείτε:

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Αυτό είναι το κατηγορητήριο κατά Καραμανλή που παρέδωσε στη ΝΔ-11 πράξεις και παραλείψεις

«Ο ενημερωμένος πολίτης είναι η δύναμη της Δημοκρατίας μας. Σας προσκαλώ να διαβάσετε το κατηγορητήριο που συνέταξε ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή» επισημαίνει σε σχετική ανάρτηση ο  πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπογραμμίζοντας ότι «το Μαξίμου  ουσιαστικά δεν απαντά. Ρωτάω λοιπόν πολύ συγκεκριμένα τον πρωθυπουργό:

– Θα στηρίξετε την πρόταση με τις ψήφους των βουλευτών σας ή θα οδηγήσετε τον Κώστα Καραμανλή σε αμνηστία;

– Θα σπάσετε την εξίσωση «Μητσοτάκης = Καραμανλής» ή θα ταυτιστούν τα δύο τζάκια σας για πάντα, γύρω από το Έγκλημα των Τεμπών;».

«Αν δεν έχετε τίποτα να κρύψετε, ικανοποιήστε όχι το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ενός ολόκληρου λαού: Στείλτε τον Κώστα Καραμανλή στη Δικαιοσύνη» καταλήγει τονίζοντας ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος δημοσίευσε το κατηγορητήριο που συνέταξε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα (1/4) η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Θεοδώρα Τζάκρη παρέδωσε στον Γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ, Σταύρο Καλαφάτη προς ενημέρωση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης,  το κατηγορητήριο με συγκεκριμένες πράξεις – παραλείψεις του Κώστα Αχ. Καραμανλή σχετικά με το έγκλημα των Τεμπών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί