Γυναικοκτονία έξω από αστυνομικό τμήμα

Δολοφονική επίθεση από τον σύντροφό της δέχθηκε 28χρονη γυναίκα, λίγα μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η γυναίκα δέχθηκε την επίθεσή αφού βγήκε από το Α.Τ. και σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από αυτό, με τον 39χρονο σύντροφό της να την τραυματίζει θανάσιμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., η 28χρονη είχε πάει στο Α.Τ., συνοδευόμενη από έναν φίλο της, προκειμένου να καταγγείλει τον σύντροφό της. Μόλις βγήκε, όμως, από το Α.Τ., λίγο μετά τις 22:30, την ακολούθησε ο 39χρονος και της επιτέθηκε με μαχαίρι. Αμέσως μετά ο φερόμενος ως δράστης αυτοτραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Η σχετική ανακοίνωση της ΓΑΔΑ αναφέρει τα εξής: «Πριν από λίγο εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Από το σημείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο συνοδεία αστυνομικών σε νοσκομείο ο φερόμενος δράστης της επίθεσης. Διενεργείται προανάκριση από τη Διευθυνση Ασφαλείας Αθηνών».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί