Στους δρόμους σήμερα: Έμποροι και ΕΒΕ του Ηρακλείου κατά του φορολογικού

Κινητοποίηση κατά του φορολογικού νομοσχεδίου πραγματοποιούνται σήμερα Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου. Έμποροι και επαγγελματοβιοτέχνες αντιδρούν στο ν/σ θεωρώντας το άδικο και ισοπεδωτικό. Κατά την διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας τα καταστήματα να είναι κλειστά, εισηγείται ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου..

Δείτε επίσης:

Έμποροι και ΕΒΕ Κρήτης: Όχι στο φορολογικό νομοσχέδιο, προκαλεί μεγάλες αδικίες – Απεργία και συγκέντρωση

Από σήμερα μέχρι τη Δευτέρα: Καθολική αποχή των δικηγόρων του Ηρακλείου λόγω του φορολογικού νομοσχεδίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΕΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗΣ 22ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

  Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης (ΟΕΣΚ) και ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου,  δεν είμαστε ενάντια στην καταστολή της φοροδιαφυγής αλλά θεωρούμε ότι αυτό το φορολογικό νομοσχέδιο δημιουργεί μεγάλα προβλήματα σε αυτοαπασχολούμενους και ατομικές επιχειρήσεις. Ο οριζόντιος τρόπος φορολογικής εφαρμογής είναι άδικος και δημιουργεί μεγάλες αδικίες στους επιχειρηματίες.

Το λιανικό εμπόριο της Ελλάδος θεωρεί ότι το φορολογικό νομοσχέδιο πρέπει να αποσυρθεί και να δημιουργηθεί ένα καινούργιο πλαίσιο δίκαιο και αποτελεσματικό, στην κατεύθυνση εφαρμογής εσόδων και εξόδων. 

Προτείνουμε στους εμπόρους του Ηρακλείου, αντιδρώντας σ’ αυτό το νομοσχέδιο, την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις αντίδρασης, στην πλατεία Ελευθερίας στις 12:00 π.μ. Κατά την διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας τα καταστήματα να είναι κλειστά.

Όλοι μαζί να δώσουμε το μήνυμα πως αν δεν ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα στήριξης των μικρών επιχειρήσεων, το λουκέτο είναι προ των πυλών με ότι αυτό συνεπάγεται στην οικονομία αλλά και στην αύξηση της ανεργίας.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί