Η απόλυτη κοροϊδία Μητσοτάκη στους ελεύθερους επαγγελματίες: «Αυτά λέγαμε προεκλογικά, αυτά κάνουμε και τώρα» (Βίντεο)

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα αποπειράθηκε από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσπαθώντας να πείσει την κοινή γνώμη και κυρίως τους ελεύθερους επαγγελματίες πως τους είχε προϊδεάσει προεκλογικά για το χαράτσι που θα θεσπίσει.

«Επειδή μου αρέσει είμαι συνεπής στον πολιτικό μου λόγο ότι σε όλες τις συνεντεύξεις μου προεκλογικά, έλεγα το εξής: θέλω και θα μειώσω το τέλος επιτηδεύματος υπό την προϋπόθεση ότι θα βελτιωθεί η φορολογική συμμόρφωση. Αυτά λέγαμε προεκλογικά, αυτά κάνουμε και τώρα. Η βελτίωση της φορολογικής συμμόρφωσης συμβαδίζει με την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής» είπε, εμπαίζοντας την κοινή γνώμη και κυρίως τους περίπου 500.000 ελεύθερους επαγγελματίες που θα πληρώσουν κεφαλικό φόρο 1.444 ευρώ.

«Είναι πάρα πολύ βολικό να κρύβεστε πίσω από τους λίγους μεγάλους, οι οποίοι πράγματι θα εντοπιστούν στο μέτρο του εφικτού, μέσα από μια σειρά από παρεμβάσεις τις οποίες θα κάνουμε, αλλά να μην θίγετε αυτούς τους οποίους θεωρείται την δική σας πολιτική πελατεία, με το να μην γίνεστε δυσάρεστος σε κάποιους οι οποίοι ενδεχομένως ναι, θα πρέπει να καταβάλουν περισσότερο φόρο» πρόσθεσε μεταξύ άλλων από το βήμα της Βουλής. 

Δείτε επίσης: Μητσοτάκης: Αυτοθαυμάζεται και επιτίθενται στους πληγέντες σε Έβρο – Θεσσαλία- «Δεν θα υπάρχει πάντα το κράτος πατερούλης»

Καμμιά απάντηση από τον Μητσοτάκη στον Φάμελλο, ειρωνίες και… αστειάκια για τον ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)

Σ. Φάμελλος: «Πάμε κι όπου βγει και στις θεομηνίες» το δόγμα της κυβέρνησης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί