Νέος διοικητής στο Βενιζέλειο o Ευθύμιος Καρακώστας μετά την παραίτηση του μόλις λίγων ημερών, Χάρη Λυδάκη

“Το Υπουργείο Υγείας δεν θα διστάσει να λάβει μέτρα στο πλαίσιο του Νόμου προκειμένου όλοι να εκτελούν τα νόμιμα καθήκοντά τους”

Ο Ευθύμιος Καρακώστας, διευθυντής του Χειρουργικού Τομέα, ορίζεται νέος διοικητής στο Βενιζέλειο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την παραίτηση του μόλις λίγων ημερών διοικητή Χάρη Λυδάκη, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο εξέφρασε την αντίθεσή του στις μετακινήσεις παθολόγων από το Βενιζέλειο στο νοσοκομείο Ρεθύμνου για να καλυφθούν εφημερίες.

Δείτε: Παραιτήθηκε μέσα σε λίγες μέρες ο νέος διοικητής του Βενιζελείου

Στην ανακοίνωσή του το Υπουργείου Υγείας αναφέρει ότι “κανείς και τίποτα δεν θα σταματήσει με τις πράξεις ή τις παραλείψεις του την ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου”, εκτοξεύοντας απειλές πως “το Υπουργείο Υγείας δεν θα διστάσει να λάβει μέτρα στο πλαίσιο του Νόμου προκειμένου όλοι να εκτελούν τα νόμιμα καθήκοντά τους”.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας

Μετά την παραίτηση του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι κανείς και τίποτα δεν θα σταματήσει με τις πράξεις ή τις παραλείψεις του την ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου, όπως αποφασίστηκε στην πρόσφατη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε υπό τον Υπουργό Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Η πλήρης λειτουργία των χειρουργείων ξεκινά την 1η Νοεμβρίου, όπως είχε αποφασιστεί και άμεσα προκηρύσσονται, με διαδικασίες fast track, όλες οι θέσεις γιατρών ειδικοτήτων.

Για το Υπουργείο Υγείας προτεραιότητα έχει η υγεία των πολιτών του Ηρακλείου και της Κρήτης.

Το Υπουργείο Υγείας δεν θα διστάσει να λάβει μέτρα στο πλαίσιο του Νόμου προκειμένου όλοι να εκτελούν τα νόμιμα καθήκοντά τους.

Την προσωρινή άσκηση καθηκόντων διοίκησης αναλαμβάνει ο Διευθυντής του Χειρουργικού Τομέα, Ευθύμιος Καρακώστας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί