“Ενός ανδρός αρχή” μετά το ΠΑΓΝΗ και στο Βενιζέλειο! – Νέα προβλήματα από αυθαιρεσίες του “άριστου” διοικητή

Οι καταγγελίες εργαζομένων στο Candiadoc: Ο Διοικητής πήρε μόνος την απόφαση, έφτιαξε αυτοτελές τμήμα εσωτερικού ελέγχου και όρισε και προϊσταμένη

Νέα σημεία και τέρατα καταγγέλλουν μέσω επιστολής του στο Candiadoc εργαζόμενοι του Βενιζελείου.

Όπως αναφέρουν στην καταγγελία τους, ο διοικητής (μετά το ΠΑΓΝΗ είναι και στο Βενιζέλειο) Γιώργος Χαλκιαδάκης, χωρίς την παρουσία του ΔΣ, έφτιαξε αυτοτελές τμήμα εσωτερικού ελέγχου και όρισε μάλιστα μέσω απευθείας ανάθεσης και προϊσταμένη.

Στην επιστολή οι εργαζόμενοι καλούν τόσο τη νομική υπηρεσία νοσοκομείου και ΥΠΕ, όσο και την Ένωση Εργαζομένων να πάρουν θέση, τονίζοντας ότι ένα ολόκληρο νοσοκομείο έχει καταστραφεί εξαιτίας των αυθαιρεσιών και της αναξιοκρατίας.

Αναλυτικά η επιστολή

Αγαπητο Candiadoc,

η ασυδοσία στο Βενιζέλειο, συνεχίζεται και χειροτερεύει. 

Ο διοικητής (ο ίδιος που είναι και το ΠΑΓΝΗ, θυμίζουμε), χωρίς την παρουσία του διοικητικού συμβουλίου που δεν μπορεί να συνεδριάσει έτσι αλλιώς, έφτιαξε ένα ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ τμήμα εσωτερικού ελέγχου (ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ) και όρισε και προϊσταμένη (με απευθείας ανάθεση φυσικά βάσει προσόντων – λες και είχε δει τα προσόντα άλλων του προσωπικού). Αυτό μπορεί να το κάνει ο διοικητής, με την μικρή προϋπόθεση φυσικά το τμήμα να υπάρχει!

Η νομική υπηρεσία του Βενιζελείου τι λέει για όλα αυτά; Η νομική υπηρεσία της ΥΠΕ τι λέει για όλα αυτά; Η Ένωση Εργαζομένων τι λέει για όλα αυτά; Πού είναι η πάγια θέση της για κρίσεις;
Αλλά πώς να εκφραστεί που οι μισοί είναι βολεμένοι σε θέσεις, σε αποσπάσεις και σε ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς!

Καλούμε την ΥΠΕ να πάρει θέση γι αυτό που γίνεται!

Έχουν διαλύσει ένα νοσοκομείο με την αναξιοκρατία και τις αυθαιρεσίες τους!

Όλα για να ικανοποιήσουμε την ματαιοδοξία μιας υπαλλήλου; 

Από την άλλη το νοσηλευτικό προσωπικό φυλλοροεί, οι απειλές για παραιτήσεις αν δεν πάνε στην θέση που επιθυμούν, ολοένα και αυξάνουν και γενικά η νοσηλευτική υπηρεσία έχει χάσει τον έλεγχο, με τους τομεάρχες να απουσιάζουν αδικαιολογήτως από την εργασία τους (συνήθως είναι 1 ή 2 από τους 4 στα γραφεία τους)

Ιδού έργο για την Εσωτερική υπηρεσία ελέγχου του νοσοκομείου!
Να καταργήσει τον εαυτό της, σαν παρατύπως συσταθείσα υπηρεσία ! 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί