Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας: Ο «ενοχλητικός» Τζαβάρας αντικαταστάθηκε από τον Καιρίδη

Αλλαγή θα έχουμε τη Δευτέρα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, που συνεδριάζει για το δυστύχημα στα Τέμπη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Καιρίδης θα πάρει τη θέση του Κώστα Τζαβάρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη στήλη “Θεωρείο” της εφημερίδας “Καθημερινή”, ο βουλευτής του Βορείου Τομέα θα είναι και εισηγητής στην επιτροπή. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, «η απόφαση ελήφθη καθώς ο Δημήτρης Καιρίδης μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών είναι ένας από εκείνους που έχουν δώσει μάχες στα τηλεοπτικά παράθυρα και, όπως έχει κρίνει το Μαξίμου, με επιτυχία». Αυτό οδήγησε στην απόφαση Μητσοτάκη να είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του Κώστα Τζαβάρα, ο οποίος είχε υποβάλει αίτημα για την αντικατάστασή του.

Να θυμίσουμε μάλιστα ότι πριν λίγες μέρες ο Δημήτρης Καιρίδης προσπάθησε να διασπείρει τον πανικό αναφέροντας ότι «Μόλις αμφισβητήθηκε η κυριαρχία Μητσοτάκη έπεσε το χρηματιστήριο», θέτοντας ως δίλημμα των εκλογών το «Μητσοτάκης ή χρεοκοπία».

Δείτε: Προσπαθούν να διασπείρουν τον πανικό: «Μόλις αμφισβητήθηκε η κυριαρχία Μητσοτάκη έπεσε το χρηματιστήριο» λέει ο Καιρίδης της ΝΔ (Βίντεο)

Ο κ. Τζαβάρας, σε επικοινωνία που είχε με το ΟPEN, επιβεβαίωσε την αντικατάστασή του, λέγοντας πως συναίνεσε και ο ίδιος στην αλλαγή αυτή.

Σημειώνεται ότι ο κ. Τζαβάρας είχε αντικατασταθεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, ενώ πρόσφατα είχε προκαλέσει αίσθηση η δήλωση που είχε κάνει για τον 59χρονο σταθμάρχη Λάρισας, καθώς χαρακτήρισε παράνομη την μετάταξή του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί