Προσπαθούν να διασπείρουν τον πανικό: «Μόλις αμφισβητήθηκε η κυριαρχία Μητσοτάκη έπεσε το χρηματιστήριο» λέει ο Καιρίδης της ΝΔ (Βίντεο)

Έθεσε ως δίλημμα των εκλογών το «Μητσοτάκης ή χρεοκοπία»

Την οργή της κοινωνίας κατά της κυβέρνησης που ξεχείλισε μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη προσπαθούν με κάθε τρόπο να αντιμετωπίσουν οι βουλευτές της ΝΔ ακόμα και με πρωτοφανή διλήμματα που δοκιμάζουν την αντοχή των πολιτών και αναμένεται να γίνουν το νέο ανέκδοτο στα social media.

Μοναδικός στόχος είναι να διασπείρουν τον πανικό όπως κατέδειξε ανερυθρίαστα ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Καιρίδης ο οποίος σε συνέντευξή του στο Kontra και τον Γιώργο Μελιγγώνη έθεσε ως δίλημμα των εκλογών το «Μητσοτάκης ή χρεοκοπία».

Ο Δημήτρης Καιρίδης, ανέφερε ότι προφανώς υπάρχει κόστος και κλονισμός στην κυβέρνηση από το δυστύχημα στα Τέμπη. Και στη συνέχεια το τερμάτισε υποστηρίζοντας ότι μόλις αμφισβητήθηκε η κυριαρχία Μητσοτάκη έπεσε το χρηματιστήριο, ανέβηκε το ομόλογο και οι επενδυτές βλέπουν αρνητικό κλίμα.

Είπε επί λέξει ο βουλευτής της ΝΔ:
«Μου λέτε για τις δημοσκοπήσεις. Προφανώς υπάρχει κόστος. Και υπάρχει κλονισμός. Αλλά ο κλονισμός δεν αφορά μόνο τα πολιτικά. Βλέπετε ότι το Χρηματιστήριο πέφτει, βλέπετε ότι το ομόλογο ανεβαίνει, βλέπετε ότι οι επενδυτές κουμπώνονται και βλέπετε ότι υπάρχει ένα αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί μόλις αμφισβητήθηκε η κυριαρχία Μητσοτάκη, εγώ σας μιλάω με απόλυτη ειλικρίνεια, όπου το μήνυμα είναι “προσέξτε μην πυροβολήσουμε τα πόδια μας” …».

Μετά από αυτή την τοποθέτηση ο Γιώργος Μελιγγώνης ρώτησε τον Δημήτρη Καιρίδη:

Δημοσιογράφος: Άρα, Μητοστάκης ή χρεοκοπία;

Δημ. Καιρίδης: Εγώ σας λέω τι λέει το Χρηματιστήριο και η αγορά ομολόγων, τι λένε οι επενδυτές. Δικιά μας δουλειά να δώσουμε όλα τα δεδομένα στον κόσμο. Αυτό δεν μας κάνει αλαζόνες αλλά με μεγάλη ταπεινότητα να πούμε ότι αλίμονο αν ξαναζήσουμε το 2015 και βρεθούμε με την πλάτη στον τοίχο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί