Μετά τον Καραμανλή, εγκαταλείπουν τον Μητσοτάκη οι Καραμανλικοί – Τζαβάρας: “Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος”

«Το σύστημα σε βγάζει έξω κι εσύ είσαι υποχρεωμένος να πάρεις το μήνυμα και να πεις “γεια σας” γιατί αλλιώς δεν σέβεσαι τον εαυτό σου» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ

Δείτε επίσης:

Κ. Καραμανλής: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές

Νέοι κεραυνοί Τζαβάρα κατά Μητσοτάκη για τις υποκλοπές (βίντεο)

Νέες βόμβες Τζαβάρα κατά του συστήματος Μητσοτάκη: Ο Ράμμος κάνει έναν αγώνα υπέρ της Δημοκρατίας

Αποστάσεις από την κυβερνητική γραμμή: “Φωτιές” από βουλευτές της ΝΔ για την παρέμβαση Ντογιάκου

Νέα βόμβα Τζαβάρα: Ούτε είμαι άρρωστος, ούτε παραιτήθηκα – Διευκολύνω μια οριακή πλειοψηφία (βίντεο)

«Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος γιατί δε με σηκώνει το κλίμα», αποκάλυψε μιλώντας στο Κόκκινο και στους Γιώργο Τραπεζιώτη και Γιώργο Μελιγγώνη ο βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τζαβάρας.

Ο πρώην υπουργός εξηγώντας τι εννοεί ότι δεν τον σηκώνει το κλίμα, υπογράμμισε ότι διαφωνεί με τους όρους οπαδικής αντιπαράθεσης και τόνισε με νόημα ότι «όλοι έχουν ευθύνη γι’ αυτό το κλίμα» – απάντησε δε θετικά στο ερώτημα αν εντάσσει και τη Νέα Δημοκρατία στους υπεύθυνους για την κατάσταση.

Αναφερόμενος στην αποχώρηση από τη Βουλή του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ο Κώστας Τζαβάρας συμφώνησε ότι μέσα από την λιτή δήλωση του κύριου Καραμανλή «προκύπτουν κάποια στοιχεία προβληματισμού». «Το σύστημα σε βγάζει έξω κι εσύ είσαι υποχρεωμένος να πάρεις το μήνυμα και να πεις “γεια σας” γιατί αλλιώς δεν σέβεσαι τον εαυτό σου», εξήγησε ο Κώστας Τζαβάρας, μιλώντας τόσο για τον ίδιο, όσο, όμως, και για τον πρώην πρωθυπουργό. Αναφερόμενος στις πολιτικές διαφωνίες που είχε για την διαχείριση του σκανδάλου των υποκλοπών, ο πρώην υπουργός τόνισε ότι ο προβληματισμός και η απόφασή του να μην είναι να μην είναι ξανά υποψήφιος είναι «ένδειξη μίας δυσαρμονίας που εκδηλώθηκε στην σχέσεις μου με αυτό το σύστημα». «Με τις απόψεις και τις δηλώσεις μου έδωσα στίγμα. Φάνηκε ότι ο Τζαβάρας δε χωράει σε αυτό το σύστημα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί