Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου στη φημολογία περί συμμετοχής Γ. Κουράκη στο ψηφοδέλτιο

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, με αφορμή τη φημολογία περί συμμετοχής του Γιάννη Κουράκη στο ψηφοδέλτιο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Δημοσιεύματα που έχουν δει τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το ψηφοδέλτιο του νομού Ηρακλείου είναι εντελώς ψευδή και συκοφαντικά και έχουν ως στόχο την εξυπηρέτηση ιδιοτελών συμφερόντων.

Έχοντας συνηθίσει τούτη την πολεμική, συνήθως αφήνουμε αυτά τα δημοσιεύματα στη χλεύη των συμπολιτών μας. Όμως κάποιοι αρχίζουν να υπερβαίνουν τα συνήθη παραπολιτικά σχόλια και καταλήγουν σε σενάρια που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Το κάλεσμά του Προέδρου μας: «προς κάθε δημοκρατικό, κάθε προοδευτικό πολίτη, προς τους νέους ανθρώπους να βάλουν ένα λιθαράκι για να μπει ένα τέλος σε αυτό τον εφιάλτη, να δώσουν ένα καθαρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής», είναι ισχυρό και κινητοποιεί το λαό μας.

Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τούτο τον όμορφο αγώνα μας στην Κοινωνία, κοντά στον χειμαζόμενο από τις πολιτικές της ΝΔ, λαό μας. Για τη μεγάλη νίκη που θα φέρει την αλλαγή και τη δικαιοσύνη παντού στη χώρα μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί