Περιοδεία Κουράκη στα Χανιά

Συναντήθηκε με Σημανδηράκη και Μαλανδράκη

Κορυφώνοντας τις περιοδείες του εν όψει της κάλπης της ερχόμενης Κυριακής 9 Ιουνίου, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Γιάννης Κουράκης βρέθηκε στα Χανιά, όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους πολίτες.

Αρχικά, στο πλαίσιο της περιοδείας του και των επαφών του με πολίτες και φορείς, ο κ. Κουράκης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη. Ο Γιάννης Κουράκης χαρακτήρισε «αδερφικό φίλο και συνοδοιπόρο στην Αυτοδιοίκηση» τον κ. Σημανδηράκη και δήλωσε «περήφανος που βλέπω τη νέα γενιά σε κρίσιμα αξιώματα και με τόσο μεγάλη αποτελεσματικότητα και αποδοχή».

Στη συνέχεια συναντήθηκε και με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή, με τον οποίο συζήτησαν σχετικά με την Περιφερειακή και Τοπική Ανάπτυξη και τους τρόπους που μπορούν τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα να υποστηρίξουν το έργο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Παράλληλα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με τον Δήμαρχο Πλατανιά Ιωάννη Μαλανδράκη. «Με τον επιστήθιο φίλο μου και άξιο Δήμαρχο Πλατανιά, με τον οποίο μας συνδέει και η κοινή πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και στην ΠΕΔ Κρήτης, ανταλλάξαμε απόψεις σχετικά με τα τοπικά προβλήματα και το πως μπορεί να συγκλίνει η Ελληνική με την Ευρωπαϊκή Αυτοδιοίκηση, αλλά και να εφαρμόζονται οι αρχές της εγγύτητας και της επικουρικότητας», δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Κουράκης.

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε και στο «πάντα δυναμικό και διεκδικητικό» -όπως τόνισε χαρακτηριστικά- Εργατικό Κέντρο των Χανίων και συνομίλησε με τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Μανωλικάκη. «Μαζί στους αγώνες για υπεράσπιση, σεβασμό και προώθηση των εργασιακών δικαιωμάτων μια ζωή, σε γνώριμα μέρη πορευτήκαμε μαζί για χρόνια!», τόνισε σχετικά ο Γιάννης Κουράκης.

Τέλος, ο Γιάννης Κουράκης είχε την ευκαιρία να περιοδεύσει και σε χωριά των Σφακίων και να συνομιλήσει με τον Δήμαρχο Γιάννη Ζερβό και Αντιδημάρχους, για την ανάπτυξη του Δήμου Σφακίων.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής συνομίλησε και με τους άλλους Δημάρχους των Χανίων, οι οποίοι -με τη σειρά τους- εξέφρασαν θερμές ευχές για επιτυχία εν’ όψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί