Με τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας ο Γ. Κουράκης

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Βασίλη Κεγκέρογλου, στελέχη της Δημοτικής Αρχής και μέλη του Συλλόγου σεισμοπαθών “Η Ελπίδα” είχε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Γιάννης Κουράκης, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις Ευρωεκλογές, την Κυριακή 9 Ιουνίου.
 

Ο κ. Κουράκης ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο για τις συνθήκες που επικρατούν 2,5 χρόνια μετά το σεισμό και τη στασιμότητα που ταλανίζει ακόμα τους κατοίκους, πάρα τον αγώνα δρόμου στον οποίο έχει επιδοθεί η νέα Δημοτική Αρχή.
 

 “Άκουσα με ιδιαίτερη προσοχή όλες τις λεπτομέρειες που διαμορφώνουν τη κατάσταση στο Δήμο και θα ανταποκριθώ σε ό,τι μου ζητηθεί, από όποια πολιτική θέση και αξίωμα. Η πορεία μου έχει αποδείξει εξάλλου ότι είμαι άνθρωπος των έργων και όχι των λόγων, άρα είναι δεδομένο ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου ώστε ο Δήμος να ανακάμψει και οι δημότες να λύσουν τα προβλήματά τους. 
 

Έτσι κι αλλιώς οι παρεμβάσεις μου μέχρι τώρα είναι στοχευμένες και γνωρίζω απόλυτα τι βιώνουν οι κάτοικοι, όπως και την απόσταση μεταξύ έργων και λόγων σε ότι αφορά την κατάσταση την οποία παρουσιάζει η Κυβέρνηση σε σχέση με την περιοχή. Η πολιτεία πρέπει επιτέλους να επιδείξει γρήγορα αντανακλαστικά, μακριά από γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, προκειμένου η περιοχή να σταθεί ξανά στα πόδια της και να επανέλθει η κανονικότητα στη ζωή των κατοίκων. 


Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα στο πλευρό τους με πράξεις και έργα. Ευχαριστώ θερμά το Δήμαρχο Βασίλη Κεγκέρογλου, τον οποίο εκτιμώ βαθύτατα αλλά και τους φορείς και τους πολίτες για την θερμή υποδοχή στο Δημοτικό Κατάστημα Αρκαλοχωρίου, τις ευχές για καλή επιτυχία και την ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση που είχαμε.”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί