Ξύλο σε γιατρό στο ΚΥ Μοιρών: “Δίνουν εκατ. € για τη φύλαξη εμβολίων στα Κ.Υ. αλλά όχι για το προσωπικό του”

Το περιστατικό επίθεσης ασθενή σε βάρος γιατρού που σημειώθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών με συνέπεια τον τραυματισμό του γιατρού, καταγγέλλει η τριμελής επιτροπή των ιατρών ΚΥ του Ηρακλείου.

Δείτε:

Ξυλοδαρμός εφημερεύοντα γιατρού του ΚΥ Μοιρών από ασθενή!

Η ανακοίνωση:

Η 3μελής επιτροπή των Κ.Υ. του νομού Ηρακλείου καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που δέχτηκε συνάδελφος γενικός γιατρός κατά την εφημερία του στο Κ.Υ. Μοιρών . Το συμβάν αυτό δυστυχώς ήρθε να προστεθεί στη μακρά λίστα παρόμοιων επιθέσεων τόσο στο συγκεκριμένο Κ.Υ. όσο και σε άλλες μονάδες υγείας. Η πολιτεία απαξιώνει ,πολίτες μας επιτίθενται. Η διαχρονική ανοχή και η κάλυψη που δίνουν αυτοδιοικητικοί παράγοντες , βουλευτές αλλά δυστυχώς και τοπικές κοινωνίες σε φαινόμενα τραμπουκισμών , εκφοβισμών και επιθέσεων είναι η μήτρα που γεννά συμπεριφορές υποκόσμου.

Η έλλειψη υπηρεσιών και μέσων ασφάλειας διαμορφώνει συνθήκες για εφημερίες τρόμου.

Δεν είναι δυνατόν να ερχόμαστε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και να κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα ακόμα και η ζωή μας. Είναι απαράδεκτο να δαπανώνται εκατομμύρια για τη φύλαξη των εμβολίων στα Κ.Υ.  αλλά όχι για το προσωπικό του.

Ζητάμε από την πολιτεία άμεσα και ουσιαστικά μέτρα για την προστασία μας και από την κοινωνία να θέσει στο περιθώριο τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Μακρή Κoρνηλία

Δημητρακόπουλος Στέλιος

Παπαδόπουλος Γιώργος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί